Speditörsassistent på deltid till större logistikföretag!

Om jobbet

Är du intresserad av spedition, vill använda datorn som ditt främsta redskap och har ett sinne för detaljer? Är du en duktig administratör som söker ett arbete på deltid? Då har vi på Adecco, Office & HR uppdraget för dig!

Hur ser din arbetsdag som speditörsassistent ut?
En av våra större kunder inom logistikbranschen söker nu en ny medarbetare som kommer stötta befintliga personalen med administrativa uppgifter. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att ta kontakt med kunder som inte hämtat sina varor, administrera exportpapper, scanna varor och distribuera paket. Du kommer även att ha en del kundkontakt samt arbeta med andra administrativa arbetsuppgifter.

Vi söker dig som kan arbeta måndag till fredag, antingen förmiddag eller eftermiddag. Uppdraget startar omgående och pågår till årsskiftet, men beroende på kundens behov finns eventuellt möjlighet till förlängning.

Vem trivs här?
Vi söker dig som är flexibel och letar efter ett deltidsarbete. Studerar du ser vi gärna att du läser med inriktning mot logistik, men en distansutbildning som ger flexibilitet kan också vara intressant. I övrigt ser vi gärna att du har erfarenhet av serviceinriktade arbeten med mycket administration. Du har goda datorkunskaper och behärskar såväl engelska som svenska i tal och skrift. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, så som tullhantering kommer du snabbt komma in i rollen som speditörsassistent.

Som person tror vi att du är kommunikativ, noggrann och serviceminded. Är du dessutom ordningsam och strukturerad och trivs att arbeta rutinmässigt med administrativa arbetsuppgifter är du den vi söker. Du trivs med att arbeta självständigt men nära dina kollegor och har lätt för att samarbeta med andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.