Speditör/Kundservice till transportföretag

SW · Transport & Logistik · 10 dec

Om jobbet

För kunds räkning söker vi dig som vill utveckla dina kunskaper inom kundservice, spedition och orderhantering. Vår kund är ett globalt transport- och logistikföretag. Är du en positiv och engagerad person med vilja att lära? Då kan den här spännande utmaningen vara en tjänst för dig!

Tjänstebeskrivning
Som speditör/kundservice kommer du att bli en del av ett sammansvetsat och trevligt team på 10 personer som arbetar operativt med bokning av transporter. Du tar emot bokningar via mail, system och telefon där du får en viktig roll i att möta kunder på ett professionellt och serviceinriktat sätt. Som speditör blir du ansvarig för ordermottagning från kund och du hanterar transportbokningar, förtullning, frakthandlingar och hantering av tulldokument. Vidare har du daglig kommunikation med övriga avdelningar på företaget samt en löpande kundkontakt där du besvarar frågor rörande status och leveranstid.

Lämplig bakgrund
Har du tidigare erfarenhet ifrån en liknande tjänst eller utbildning inom logistik eller motsvarande är det positivt men det viktigaste är din personlighet och nyfikenhet att lära dig nya saker. Du trivs att samarbeta och hjälpas åt samtidigt som du har en förmåga att arbeta självständigt. Du arbetar med en hög kvalitetsmedvetenhet och har en trevlig, serviceinriktad och inlyssnande ton mot kunder. Då företaget arbetar med internationella kunder behärskar du förutom svenska även engelskan obehindrat i både tal och skrift. Du är en van användare av Officepaketet och känner dig trygg att arbeta med datorn som arbetsspråk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Arbetstiderna är måndag-fredag 8-16.30. Tjänsten är med start omgående och beräknas pågå tom mars 2017. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson 031-333 54 81.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!