Spännande uppdrag som client coordinator till skf

Om jobbet

Detta är tjänsten för dig som är en naturlig relationsbyggare. Vill du vara del av en säljorganisation som hela tiden utvecklas i nära dialog med SKF:s kunder? Brinner du för att göra skillnad varje dag genom att skapa positiva kundupplevelser? Tveka då inte att skicka in din ansökan omgående

Information om uppdraget

Academic Work söker för SKF:s räkning en Client Coordinator där tjänsten riktar sig mot SKF:s kunder i Norge.

Start för tjänsten beräknas vara omgående och behovet beräknas sträcka sig t.om 5/9 2017 med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetstider: mån-fre kl. 07.54-16.36.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SKF:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork: gbg02@academicwork.se

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos SKF.

Arbetsuppgifter

Som Client Coordinator kommer du arbeta med att ansvara för din egen kundportfölj där du har ett tätt samarbete med säljare, applikationsingenjör och med ditt back-up team. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. orderbokshantering , orderläggning, interna kontakter med produktionsplanering.

Du kommer även att:
  • Ansvara för uppföljning av leveransprecision
  • Ha dialog med kund kring förfrågningar avseende priser, leveranstider och leveranser
  • Offerera inkl. prissättning och offertuppföljning
Tjänsten passar dig som trivs i en miljö som är föränderlig och där du får ta mycket eget ansvar snabbt. Vidare passar denna tjänst dig som också trivs i att arbeta i en koordinerande roll av administrativ karaktär och vill få in en fot på ett världsledande företag.

Vi söker dig som

Brinner för kundkontakt och är stresstålig.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, exempelvis civilekonom, civilingenjör eller annan relevant vidareutbildning.

Eftersom du kommer arbeta mot den norska marknaden är det viktigt att du behärskar det norska språket eller är snabblärd. Vidare talar du och skriver på engelska och svenska obehindrat. Du har en förmåga att agera lyhört och arbetar därmed bra med andra människor.

Det är viktigt att du är strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta och kan prioritera i ditt arbete. Du kommer dagligen att ha kontakt med externa såväl som interna personer så som kunder, leverantörer och applikationsingenjörer och därför är du kommunikativ i ditt sätt.

Det är ett stort plus om du har erfarenhet av kundtjänst eller B2B - försäljning och att du arbetat med affärssystemet SAP är även det meriterande.

Som person är du är framåt, utåtriktad och har en yes we can attityd. Du är proaktiv och tar ansvar för dina uppgifter genom att skapa struktur i vardagen. Vidare har du också en prestigelös attityd och du räds inte för att hjälpa dina kollegor vid behov.

Övrig information
  • Start: Oktober
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Ebba Klementsson, 031-381 57 14
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Distribution
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

"Ingenjörskonst sedan 1907".

SKF har varit en av världens ledande lagertillverkare sedan 1907. Vår främsta styrka är vår förmåga att ständigt utveckla nya tekniker och sedan använda dem för att skapa produkter som ger våra kunder konkurrensfördelar. Vi lyckas med detta genom att kombinera praktisk erfarenhet inom fler än 40 branscher med vår kunskap från SKFs teknikplattformar: lager och lagerenheter, tätningar, mekatronik, service och smörjsystem. Vår framgång grundar sig på denna kunskap, våra anställda och vårt arbete med konceptet SKF Care.

Läs mer om hur företaget beskriver sig: http://www.skf.com/se/