Solutions Demo Developer till expansiva Benify!

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Benify söker en skicklig Solutions Demo Developer som vill vara med på deras resa mot World Domination! Har du ett stort affärsfokus, gillar att vara med och påverka och har intresse för webbutveckling? Då kan det här vara rätt möjlighet för dig!

Information om uppdraget

Vi söker nu en Solutions Demo Developer till Benifys solutionsteam! Som Solutions Demo Developer kommer du att ansvara för att leverera prototyper/demos av Benifys plattform till deras säljorganisation.

Detta är en stor möjlighet för dig med passion för webbutveckling och som vill vara en del av ett av Göteborgs mest innovativa produktbolag. Benify präglas av en stark utvecklingskultur där de har ett orubbligt fokus på lösningar, kvalitet och kundtillfredsställelse! De är helt förälskade i sin produkt och hoppas att du också kommer bli det.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Benifys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Benify.

Arbetsuppgifter

Som Solutions Demo Developer kommer du tillsammans med Benifys säljorganisation ta fram rikigt snygga, skräddarsydda demos som deras säljare sedan kan visa sina potentiella kunder. Det innebär att du kommer ha en direkt påverkan på säljprocessen och Benifys framfart genom Europa. Du kommer att arbeta i nära samarbete med deras främsta systemspecialister. Allt eftersom dina kunskaper utvecklas, kommer också omfattningen och ansvaret i din roll att utvecklas.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Designa och skapa skräddarsydda prototyper av Benify-plattformen till potentiella nya kunder
  • Stödja säljavdelningen med konceptutveckling och verka i en internationell miljö
  • Ha en nyckelroll i att utveckla Benifys produkter med hjälp av verktyg som JavaScript, Bootstrap och Adobe Suite.
Vi söker dig som
  • har en relevant IT-utbildning på högskole- och/eller universitetsnivå
  • har goda kunskaper i HTML, JavaScript, JSP och CSS
  • har erfarenhet av att arbeta med Adobe CS
  • talar och skriver obehindrat på engelska och svenska. Om du talar ett tredje europeiskt språk är det ett stort plus!
Det är ett meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en produktorganisation, har utvecklat frontend /UI och/ eller mobila applikationer samt har kunskap i Java och SQL.

Som person är driven och serviceorienterad. Det är viktigt att du är öppen och trygg i din kommunikation då du kommer ha kontakt med alla olika funktioner i företaget. För att lyckas i denna roll tror vi att du är en lagspelare med en prestigelös attityd! Du är en nyfiken och problemlösande do:er som har ett analytiskt tankesätt.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning Heltid, tillsvidare

Placering: Centrala Göteborg

Kontaktuppgifter: Recruitment Consultant, Jonna Berglöv 031-352 33 92
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Här kan du lära dig mer om Benify

Benifys hemsida