Söker du nya möjligheter inom Supply Chain och Logistik?

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker dig som vill arbeta med logistik och supply chain för framtida uppdrag. Har du tidigare erfarenhet och vill ta nästa steg? Eller är du i början av karriären? Anmäl ditt intresse nu!
StudentConsulting jobbar med flera olika företag som söker kompetens inom logistik. Det kan gälla tjänster inom supply chain, lagerstyrning, materialstyrning, transport och spedition eller liknande. Vår styrka är att matcha ihop de rätta sökanden med intressanta företag och tjänster. Företag vi samarbetar med i Göteborgsregionen är ABB, Gunnebo Industries, Callenberg och MacGregor som exempel.

Vi söker främst dig som vill arbeta heltid och det kommer att handla om flera olika tjänster med start under hösten och vintern. Detta gäller både rekryteringsuppdrag där du blir direkt anställd hos vår kund, och konsultuppdrag, det vill säga att du anställs av StudentConsulting men arbetar på plats ute hos vår kund som konsult. Startdatum är löpande och längd på uppdrag kan variera.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som studerat på eftergymnasial nivå, antingen yrkesutbildning eller akademisk utbildning med relevant inriktning. Du bör ha goda kunskaper i Ms Office, och då främst Excel. Har du tidigare erfarenhet av supply chain, lagerstyrning, materialplanering, spedition eller liknande är detta starkt meriterande, men även erfarenhet av administration är önskvärt. Vidare ser vi gärna att du har arbetat i något affärssystem, exempelvis SAP eller AX. Specificera gärna i din ansökan vad du har för systemkunskaper.

Som person ser vi att du:
  • är social och utåtriktad
  • har en ödmjuk personlighet och är villig att lära
  • har ett tekniskt intresse och viljan att utvecklas
Låter upplägget intressant? Passar beskrivningen in på dig? Skicka då en ansökan till oss och berätta kort om vad du vill göra framåt, vad du har för erfarenheter och vad du har att tillföra på en ny arbetsplats. Vi går igenom intresseanmälningar löpande.

Vill du veta mer om dina personliga egenskaper? StudentConsulting erbjuder nu möjligheten att göra tre olika tester i anslutning till din ansökan. När du genomför dessa tester får du tillbaka feedback på dina resultat. Dessa tester kan du göra när som helst när du loggar in på vår hemsida.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!