Snickare till Teknik & Energi

Om jobbet

ISS har ingått ett FM-avtal med ICA som b.la. innefattar tillsyn, skötsel, felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och projektledning av ICAs fastigheter från Umeå till Helsingborg. Det spännande i avtalet är ett nytt sätt att samarbeta mellan oss som leverantör och vår kund ICA. Genom ett gott partnerskap ska vi åstadkomma en serviceupplevelse för ICA och deras hyresgäster och samtidigt bidra till ICAs vision om ett klimatneutralt ICA 2020. Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig!

Snickare till Teknik & Energi

Till vårt växande affärsområde Teknik & Energi söker vi nu en snickare.

I rollen som snickare kommer du att ansvara för tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av byggnadstekniska delar. Du kommer ansvara för servicearbeten och extrabeställningar till kunden och dess hyresgäster. Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll:
  • Ansvara för tilläggs- och ändringsarbeten till beställare och hyresgäst.
  • Ansvara för att arbetet utförs i enlighet med kundens byggnadstekniska riktlinjer.
  • Vid behov ansvara för beställning och uppföljning av underentreprenörer.
  • Ansvara för framtagning av förslag på förbättringsåtgärder.
  • Du kommer även vid behov, vara behjälplig med tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheternas funktioner och anläggningar.
  • Ansvara för uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystem samt till kund.
  • Ansvara för att bidra till ökad kundnöjdhet hos brukare och hyresgäster.
Vem är du?
Du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda personer/intressenter. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt.

Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. För dig är det självklart att återkoppla till berörda personer. Du gillar att utvecklas! Du är ivrig på att skaffa dig mer kunskap och vidareutveckla din tekniska kompetens. Du delar gärna med dig av erfarenheter och kunskaper till dina kollegor.

Din bakgrund
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter, både inom snickeri, men även inom fastighetsteknik/-skötsel. Vidare bör du ha några års praktisk erfarenhet som servicesnickare.

Vi ser gärna att du har certifikat för heta arbeten, anläggningsskötare samt är Bas P/U- utbildad. B-körkort krävs. Kunna kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Grundläggande IT-kunskaper (tex Microsoft Office, internet, ärendehanteringssystem)

Tjänsten är en heltidstjänst och placerad i Göteborg. Resor kan förekomma i regionen. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna rekryterande chef Johan Henriksson på 0734-36 53 81 eller johan.henriksson@se.issworld.com.

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 500 000 anställda och verksamhet i mer än 75 länder. www.se.issworld.com