Snickare sökes till Work Force Byggnads AB

Om jobbet

Här finns din möjlighet att arbeta med härliga kollegor och varierande arbetsuppgifter!
Work Force önskemål är att all kontakt går via oss på Framtiden - Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som snickare hos Work Force kommer du att arbetar i en flexibel och varierande roll med olika reperationsarbeten på förskolor, skolor samt älderboenden. Du kommer att arbeta i team på minst 2 personer i alla byggprojekt. Ingen dag är den andra lik och du kommer att få arbeta med härliga kollegor.

Din profil

För att passa som snickare hos Work Force vill vi att du har grundläggande utbildning inom bygg. Du är driven, händig och du har god initiativförmåga samt stark vilja att lära och utvecklas inom yrket. Kanske har du även tidigare erfarenhet som snickare. Det är dock inget krav att du har yrkesbevis.

Skallkrav
  • Grundutbildning bygg, alternativt erfarenhet som snickare
  • Körkort
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
- Tidigare relevant arbetslivserfarenhet

Villkor

Start: 2/1
Ort: Centrala Göteborg, Majorna.

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare

Ring Emma Johansson, 0723063800

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Work Force Byggnads är en snickerifirma med över 11 år i branschen och de är totalt 9 stycken anställda idag. De jobbar bland annat mot fastighetskontor, skolor, äldreboenden etc och utför reperationsarbeten.

Work Force är rätt arbetsplats för sig som vill bli en bra snickare - du kommer få möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter och lära sig hela yrket på ett bra sätt!

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.