Skuldrådgivare till inkassobolag

Om jobbet

Trivs du i mötet över telefon, har en rådgivande approach och drivs av att komma i mål med hållbara lösningar? Skulle du dessutom säga dig ha intresse för ekonomi, människor och service? Då har vi nästa uppdrag för dig! Proffice söker nu, för omgående behov, coachande skuldrådgivare till ett etablerat inkassobolag i centrala Göteborg.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som skuldrådgivare så kommer du;
  • vägleda kunder med mål om att bli skuldfria via in- och utgående samtal liksom över e-post.
  • förhandla utifrån kundens individuella förutsättningar.
  • svara på bestridningar, frågor och hantera förekommande administration.
Din bakgrund

Rollen är givande för dig som har förmåga att såväl möta som coacha och rådge medmänniskor i utmanande delar av livet. Hos Proffice får du samtidigt en dedikerad konsultchef, sedvanliga personalförmåner och en attraktiv punkt i ditt personliga CV. Låter det som något för dig? Då hoppas vi se din ansökan redan idag!

Dina egenskaper

För att lyckas i rollen som skuldrådgivare så trivs du i miljöer där du får användning för din människokännedom, förmåga att nå fram genom telefon och känsla för service. Vi tror att du är motiverad, målfokuserad och kan möta kunder i olika stadier av livet. Är du dessutom ambitiös och vill vidare inom ekonomi- & finansbranschen - då är du ett steg närmre att bli en riktig toppkollega!

Här behöver du gymnasieexamen, erfarenhet från serviceyrke och god svenska i tal och skrift för att bli aktuell. Vi ser det som ett plus om du har läst ekonomi/juridik (på gymnasie- eller eftergymnasial nivå) och tidigare arbetat med rådgivning och/eller försäljning/kundtjänst över telefon.

Till denna tjänst kommer Intervjuer att hållas löpande. Har du några frågor gällande tjänsten så hör gärna av dig till Maria Johansson tel: 0729- 88 94 24

Ansökningsprocess

Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.