Skoladministratör

Lernia · Administration · 23 dec

Om jobbet

Om företaget

Som skoladministratör är du spindeln i nätet och den person som man har har först kontakt med både i telefon och i verksamheten. Uppdraget är ett sjukvikariat och kommer att inledas med heltid för att under våren bli deltid.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha mycket varierande arbetsuppgifter. Du kommer bl.a att arbeta med elevregistrering, frånvarorapportering, betygshantering och rapportera in underlag till löneavdelningen.

Formell kompetens

Krav är erfarenhet från Pro Capita modul gy, vux.
Önskemål om erfarenhet från Fronter, novaschem, skola 24, CSN, Hermonds, SCB, Statsbidragsansökningar, självservice, Unikum, Personec, Ebuilder, Hypergene.

Din bakgrund

Du har tidigara arbetat med ovan arbetsuppgifter och är van skoladministratör.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Deltid/Dagtid/Uddevalla

Tillträdesdag

Omgående!

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vid eventuella frågor besvaras dessa endast via mail: monica.dahlberg@lernia.se. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.