Skinn på näsan? Jobb som livsmedelsarbetare i Göteborg!

Om jobbet

Vad gör man som livsmedelsarbetare?

Vi söker produktionspersonal till två olika företag inom livsmedelsindustrin belägna på Hisingen. Arbetsuppgifterna kan bestå av att tillverka korv, stoppa korv, skiva kött, packa korv och charkuterier och sätta etiketter. Du kommer kunna jobba både i varm- och kylmiljö. Båda jobben är på heltid och kommer starta löpande under hösten där vissa är tillsvidare och andra på visstid. Du kommer jobba 2-skift, både dag och kväll.

Vad måste jag kunna innan jag börjar som livsmedelsarbetare?

Vi har både ett företag som kräver erfarenhet av tidigare arbeten och ett som inte har några krav. Du är därför välkommen att söka oavsett! Vi ser dock att du:
  • Kan börja inom 2 veckor.
  • Kan kommunicera på svenska både i tal och i skrift. Meriterande med engelskakunskaper.
  • Är i god fysisk form
Vilka personliga egenskaper är viktiga?

Det är en tuff arbetsmiljö och det krävs därför att du är tålig och inte är rädd för att hugga i. Du kommer få jobba med olika typer av arbetsuppgifter och det är därför viktigt att du är prestigelös och flexibel i ditt arbetssätt.

Hur söker jag jobbet?

Det är lätt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in genom se om annonsen finns under Ansökningar påMin Sida. Efter att ansökan är inskickad kommer du få ett mejl skickat till dig med några korta frågor som måste besvaras för att vara aktuell i processen.

Har du frågor kring tjänsten?

1. Få snabbast svar genom att läsa vår Frågor och svar

2. Jag kan också nås på telefon 031-617265

3. Slipp telefonkön och få svar snabbt genom att maila mig på jessica.ahlquist@manpower.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vad kan ni erbjuda mig?
  • Chans att bli anställd direkt hos kund
  • Anställning via kollektivavtal med LO
  • En personlig konsultchef

Om företaget

Vi förmedlar jobb till tiotusentals individer varje år, och vet hur viktigt det är att få möjligheten att växa och utvecklas på jobbet.

Våra värderingar betyder mycket för oss, det är utifrån dem vi har skapat vår gemensamma värdegrund som hela tiden växer och utvecklas med alla som jobbar på Manpower. De talar också om för dig som kandidat vad vi står för och tydliggör vår riktning som bolag.