Skiftledare till Kuehne + Nagel sökes

Om jobbet

Randstad söker nu skiftledare som vill arbeta på Kuehne + Nagel i Göteborg. Kuehne + Nagel är ett av världens ledande logistikföretag, med mer än 67000 medarbetare på 1200 platser i mer än 100 länder. Kuehne + Nagels starka marknadsposition ligger i sjöfrakt, flygfrakt, landtransporter och kontraktslogistik med ett tydligt fokus på att alltid ge bästa service och kvalitet till kunderna, baserat på ledande IT- logistiktjänster.

Dina arbetsuppgifter

Som anställd direkt under Operations Manager blir ditt främsta ansvarsområde att optimera driften med fokus på kvalitet, arbetsflöde och effektivitet.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen omfatta:
 • Operativt lagerarbete.
 • I samarbete med platschef säkerställa nödvändiga resurser och kompetenser.
 • Strukturera organisationen med fokus på nuvarande och framtida kundbehov.
 • Identifiera dagliga operativa prioriteringar och ta nödvändiga beslut. Involvera berörda parter vid behov.
 • Finansiell, operativ och HR-rapportering och dokumentation enligt SOP (Standard Operating Procedure) rutiner och föreskrifter.
 • I samarbete med platschef leda eller samordna kontinuerliga förbättringar i laget.
 • Säkerställa ett optimalt samarbete mellan drift, försäljning och produktorganisation.
 • Leda och/eller samordna projekt för ständiga förbättringar.
 • Proaktivt genomföra och förbättra verksamheten i enlighet med befintliga och nya QSHE mål, regler och rutiner.
 • Se till att kvalitet, hälsa och säkerhet och miljöstandarder upprätthålls och se till att alla olyckor utreds på ett korrekt sätt.
 • Du förstår och agerar i enlighet med Kuehne + Nagels värderingar.
Din arbetstid kommer att fördelas ungefär med 60% operativt lagerarbete och 40% administration. Du som söker är alltså duktig på administrativt arbete samtidigt som du inte är rädd för fysiskt arbete.

Din bakgrund

Som sökande har du haft en liknande roll inom logistikföretag. Du har minst fem års erfarenhet av att leda och coacha personal.
Vi ser att du har gymnasial utbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift samt god datorvana från MS Office (Word och Excel). Någon form av ledarskapsutbildning är meriterande.

Dina egenskaper

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs det att du har förmåga att leda, motivera och förse andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du kan skapa engagemang och delaktighet i teamet samtidigt som du samordnar grupper och är en referenspunkt för andra.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
OBS vi tar ej emot ansökningar via mail.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.