SKF söker Channel Supply Chain Managers!

Om jobbet

Är du en person som är intresserad av logistik, levererar service i världsklass och är vass på att behålla existerande affärer och skapa tillväxt genom nya? Gillar du att vara spindeln i nätet och beskriver egenskaperna initiativtagande, stresstålig och flexibel dig? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för SKFs räkning tre eller fyra Channel Supply Chain Managers. Tjänsten innebär en nyckelroll inom Supply Chain Management genom styrning och kontroll av kund-, produktions- och inköpsordrar.
Du kommer att jobba i ett team så vi ser även att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga.

Tjänsterna är för att avlasta befintlig personal vid ett affärsystemsbyte. Start beräknas vara november 2016- februari 2017 med eventuell förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SKF.

Arbetsuppgifter

Som Channel Supply Chain Manager kommer du bl.a. att planera lagerkanaler för tillverkningen i Göteborg, svara på kundförfrågningar, frågor från säljbolag och planera produktionen med hjälp av företagets interna system. I rollen ingår även ansvaret för skeppningsprognoser, volymbeläggning och leverantörskontakt.

Utöver det kommer du även att arbeta med:
 • Styrning och kontroll av kund-, produktions- och inköpsordrar
 • Säkerställa och ansvara för volymbeläggningar per kanal
 • Leveransbevakning
 • Underhålla affärssystemet
Arbetet innebär även mycket kontakt via telefon och mail med kunder och leverantörer samt med övriga delar av organisationen.

Vi söker dig som

Brinner för kundkontakt och som kan hantera många bollar i luften! Då tjänsten innebär att du kommer arbeta med många arbetsuppgifter samtidigt och tempot är högt är det viktigt att du är strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Vidare ser vi att du har en analytisk förmåga och en stark drivkraft. Arbetet innehåller många olika arbetsmoment som sker parallellt och arbetsbelastningen är varierande och tidvis hög.

Vidare söker vi dig som:
 • Har en teknisk högskoleutbildning, gärna inom logistik, eller motsvarande erfarenhet
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift
 • Har goda kunskaper i datahantering samt djupa kunskaper inom Microsoft Office Excel
Det är meriterande om du har erfarenhet av projektarbete/projektledning och/eller erfarenhet från Supply Chain-processer.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

"Ingenjörskonst sedan 1907".

SKF har varit en av världens ledande lagertillverkare sedan 1907. Vår främsta styrka är vår förmåga att ständigt utveckla nya tekniker och sedan använda dem för att skapa produkter som ger våra kunder konkurrensfördelar. Vi lyckas med detta genom att kombinera praktisk erfarenhet inom fler än 40 branscher med vår kunskap från SKFs teknikplattformar: lager och lagerenheter, tätningar, mekatronik, service och smörjsystem. Vår framgång grundar sig på denna kunskap, våra anställda och vårt arbete med konceptet SKF Care.

Läs mer om hur företaget beskriver sig: http://www.skf.com/se/