Sjöspeditör till globalt företag

Om jobbet

Har du utbildning och erfarenhet inom sjöspedition? Har du stort driv att uppnå goda resultat och motiveras av utveckling samt ansvarstagande? Då skall du läsa vidare!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en driven person för heltidsuppdrag inom sjöspedition. Kunden har ett långsiktigt behov och för rätt personer finns goda möjligheter till överrekrytering.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stora Enso önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är initialt en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

I tjänsten som sjöspeditör kommer du att ansvara för företagets administrativa processer och sköta den dagliga kontakten med företagets olika kunder. Dialog med kunder och leverantörer sker huvudsakligen på engelska och du bör därför känna dig trygg i kommunikationen.

Du kommer exempelvis:
 • Hantera bokningar, dokumentation och kontakt med företagets olika kunder
 • Följa upp och säkerställa kvalitet i de olika leveransprocesserna genom nära dialog med leverantörer
 • Vara en viktig del i kommunikation så att information når kunder och leverantörer
 • Ansvara för nerladdning, registrering och informationsflytt via system
Vi söker dig som
 • Har minst 1 års utbildning inom logistik, primärt sjöspedition
 • Har 1-2 års arbetslivserfarenhet av logistik eller spedition
 • Har en god förmåga att både tala och skriva såväl på svenska som engelska
 • Är driven och motiveras av att få mycket ansvar
 • Tycker om att ta sig an utmaningar och överträffa förväntningar
 • Har grundläggande kunskaper i Excel och goda kunskaper inom olika IT-system
Det är meriterande om du har erfarenhet av spedition, primärt inom sjö.
För att trivas i rollen som sjöspeditör tror vi att du kanske jobbat i en liknande roll tidigare och brinner för att ge god service. Vidare känner du dig trygg med att kommunicera på engelska och ser din chans att utvecklas inom branschen. Som person är du ambitiös, uthållig och prestigelös med stort fokus på problemlösning och att ligga steget före.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail gbg02@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

START: Början av december

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid

UPPSKATTAD ARBETSTID: Måndag-fredag 08:00-17:00

PLATS: Göteborg

URVAL: Sker löpande

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Kundföretaget är den globala nytänkaren inom papper, biomaterial, träprodukter och förpackningar. De tänker alltid i nya banor och skapar nytt för att kunna erbjuda kunderna innovativa lösningar baserade på förnybara material.