Självständig servicetekniker till ledande entrepenör

Om jobbet

Är du tekniskt intresserad? Har du även kunskaper inom elektronik eller mekanik? Vi söker nu för kunds räkning en social person som är serviceminded och som kan arbeta självständigt. Sök denna tjänst som servicetekniker redan idag. Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som servicetekniker kommer dina arbetsuppgifter variera. Du utför service och installation av utrustning på bensinstationer som t.ex. pumpar, kontokortsterminaler, kassa och styrsystem. Arbetet erbjuder stor variation där du ena dagen byter en hårddisk i en PC och konfigurerar upp ett system för att nästa dag dra kabel i marken där du först fått gräva dig fram till kabelkanalen i en brunn eller tätar ett läckande rör under en pump.

Du arbetar självständigt som en utav ca 40 st. servicetekniker som täcker Sverige och utgår från ditt hem med din servicebil. Arbetet sker både inom ditt närområde och runtom i Sverige, övernattningar kan förekomma. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar, det sker huvudsakligen utomhus och kan vara fysiskt krävande.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom elektronik/mekanik/hydraulik/eller likande och vill utvecklas som servicetekniker. Du är en person med stort driv och nyfiken på att lära. Som person är du envis och gillar att arbeta med problemlösning. I rollen som servicetekniker är det viktigt att du är noggrann och kan arbeta självgående. Du är strukturerad och tar ansvar över arbetets utförande. Vi ser gärna att du är social och serviceinriktad då arbetet kommer innebära kundkontakt. Har du arbetat med el och/eller har elbehörighet så är det mycket meriterande.

Skallkrav:
  • Erfarenhet av elektronik, mekanik och hydraulik
  • Tidigare arbetat inom serviceyrket
  • Körkort
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 7.30-16
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Plats: Uddevalla/Trollhättan/Vänersborg med omnejd

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sanna Andrén, 0712 018983

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Företaget är Sveriges ledande leverantör av utrustning och service till bensinstationer. De har en rikstäckande organisation med fältservicetekniker som utför ca 35 000 serviceuppdrag per år. Nu söker de deras nästa medarbetare. Mer information ges vid eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.