Självständig och drivande säljare sökes

Framtiden · Försäljning · 21 dec

Om jobbet

Vi söker dig som vill arbeta som säljare i en självständig och ny roll där chans för egna idéer och utveckling finns!

Dina arbetsuppgifter

Som säljare för vår kund kommer du sitta och arbeta med aktiv försäljning mot nya kunder.

Du kommer ha ett eget ansvar att ringa nya kunder, boka in möten och göra affärer. Företaget har idag ingen i samma roll vilket gör att du kan sätta egen prägel, personlighet och kreativitet i jobbet.

Ditt mål kommer vara att göra affärer och skapa långvariga relationer med företagets blivande och nya kunder.

Du har ett eget kontor hos företaget som är ett mindre och personligt företag. Därifrån utgår du men kommer efter ett tag mestadels vara "ute på fältet" i möten med blivande kunder.

Din profil

Vi letar efter dig som brinner för försäljning och tycker det är kul med utmaningar som säljare. Du tar gärna egna initiativ, är målinriktad och tycker om frihet under eget ansvar. Du tycker det är roligt att ha kontakt med kunder och är "service minded" vid såväl service som försäljning.

Du kommer vara med att forma rollen och ha mycket inflytande i ditt arbete. Arbetet kan leda till nya spännande förändringar i företaget som öppnar upp för fler utmaningar och utveckling.

Skall krav:
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort
  • Egen bil
Meriterande:
- Har jobbat inom städ eller som säljare tidigare

Villkor

Start: Januari
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid 08:00-17:00
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din ansökning redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Emilia Persson, 0723019519

Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund är ett mindre företag som jobbar inom försäljning av städverksamhet. De värnar för lojala och långvariga relationer med kunder och lägger stor vikt vid kvalité, vilket är deras styrka. De ser att det finns en stor marknad för utveckling och det är där de är idag.

Med en ny driven säljare på plats vill de ta ytterligare ett lyft i verksamheten där spännande projekt och utvecklingsmöjligheter finns!

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Du kommer in en inledande period vara anställd hos Framtiden AB för att senare bli anställd hos kundföretaget.