Självgående logistikkordinator till KUHENE+NAGEL!

Om jobbet

Är du en självgående person som trivs i en koordinerande roll med stort ansvar? Nu har du chansen att bli en del av ett globalt företag med många kontaktytor, nationella som internationella!
Har du dessutom erfarenhet av logistik och administration?
Kuehne+Nagel söker nu en logistikkoordinator på heltid med start omgående! Vi rekryterar löpande så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kuehne+Nagels räkning en logistikkoordinator som ska stärka teamet i Göteborg. Tjänsten beräknas starta den 5/12 och sträcker sig 6 månader framåt med goda möjligheter till förlängning. Arbetstiderna är vardagar mellan 15:00 - 00:00.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kuehne+Nagel. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som logistikkoordinator kommer du att arbeta med koordinering och administration kring transport och lagerhantering. Då arbetet innebär daglig kontakt med både kollegor ifrån olika avdelningar och externa kunder kommer du att sitta som spindeln i nätet och ha koll på in- och utleverans, returhantering, leverantörkontakt samt service mot kund.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta i WMS (Warehouse Management System)
 • Ta inkommande och utgående orderadministration
 • Bistå med service kring orderhantering till kund och medarbetare
 • Ha kund- och leverantörskontakter
 • Ansvara för transportbokningar
Tjänsten passar dig som trivs bra i en koordinerande roll med stort orderinflöde. Du är bekväm med att använda telefon och mail som främsta arbetsredskap. Du har en god struktur i ditt arbete och utför dina uppgifter med stor noggrannhet och kvalité. Du är flexibel som person och trivs med att arbeta kvällstid.

Vi söker dig som
 • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 • Mycket god datorvana
 • Har god kommunikationsförmåga och känsla för service
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du..

* Tidigare har arbetat med logistikadministration eller i en koordinerande roll

Som person är du en problemlösare som inte stressar upp dig när tempot ökar. Du tycker om att sätta en god struktur i ditt arbete och hela tiden ligga steget före. Du trivs också i en social roll och kan skapa kontakter och bygga goda relationer till kollegor och kunder.

Övrig information
 • Start: 5/12 (utbildningsperiod), 1/1 -17 (uppdragsstart)
 • Omfattning: Heltid, kvällstid
 • Arbetstid: Kvällstid 15.00 00.00 (Dagtid under utbildningsperioden)
 • Placering: Arendal, Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

Kuehne+Nagel är en globalt ledande logistikpartner inom sjö, flyg och landtransport.