SIGMA YOUNG TALENT SÖKER STUDENTER FÖR EXTRAJOBB SOM UTVECKLARE

Sigma · Data & IT · 23 dec

Om jobbet

Bakgrund

Sigma Young Talent söker nu studenter från GU och Chalmers (alt andra närliggande universitet) som vill jobba extra som utvecklare med ambition att gå upp till heltidstjänst vid avslutad examen. Du behöver vara inne på ditt sista år på din Bachelor eller Master och komma från en programmeringstung utbildning.

Tjänsten

Vi söker utvecklare för uppdrag hos flera kunder i varierande branscher i centrala Göteborg. Gemensamt för våra kunder är att de är beredda att ta in dig som läser ditt sista år som en möjlighet att få hjälp med enklare programmeringsrelaterade arbetsuppgifter en till två dagar i veckan. Samtidigt investerar de i din kompetens och förbereder en heltidsanställning när du är klar med dina studier.

Idag söker en kund inom E-handel en junior webbutvecklare på deltid. Tjänsten innebär att ingå i ett projektteam med flera seniora utvecklare och programmerar implementationer och utvecklar back end för e-handel och webblösningar i främst C#.Net och front end i HTML, JavaScript (Ajax) och CSS och databashantering med MySQL.

Teamet jobbar i projektform där flera utvecklingsprojekt av växlande omfattning sker parallellt. Det vill säga att i vissa fall äger teamet samtlig kod för fullständig implementation och andra fall några enskilda bitar såsom endast back-end, front end, UX, CMS eller andra systemlösningar såsom PIM. Arbetsmetodiken är agil vilket gör att du som utvecklare har mycket kontakt med de kunder som ni utvecklar för. Utvecklingsteamet består av 6 utvecklare/testare och en teknisk projektledare. Kulturen i bolaget premierar eget ansvarstagande och kreativt lösningsfokus. Företaget sitter centralt beläget i Göteborg.

Tjänsten kommer att anpassas till ditt schema och du kommer att vara anställd som konsult hos Sigma Young Talent som är Sigmas talanggenerator för nyexaminerade och juniora IT-talanger.

Önskad profil

Som student och junior programmerare är du nyfiken på vad du kan bidra med när du väl börjar arbeta. Du är lättlärd, tar eget ansvar och ser fram emot att få jobba i stora utvecklingsmiljöer. Din ambitionsnivå syns i dina betyg och vi förmodar att du programmerar hemma när du får tider över.
  • Studerar idag på GU. Chalmers eller närliggande universitet på IT-relaterad utbildning med genomgående programmering av objektorienterade språk.
  • Har goda betyg från utbildning
  • Att du kan tala och skriva på svenska och engelska
Villkor
  • Schysst timlön (baserat på ingångslön för utvecklare)
  • Stabil anställning och karriär/utvecklingsplan
  • Planerad start: Januari
Ansökan/frågor
Enkelt! Ansök genom att skriva till ansvarig rekryterare på Tobias LinkedIN eller maila ditt CV och/eller fråga till tobias.schott@sigma.se. OBS, skriv då annonstiteln som ämne.

Du kan även se annonsen på vår hemsida 1000jobb.nu.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var