Servicetekniker vattenautomater

Om jobbet

Vattentornet Aqua Concilio AB grundades i Göteborg 1996 och har sedan dess levererat tusentals vattenautomater till företag och restauranger i hela Sverige. Vi utvecklar all vår utrustning tillsammans med de främsta vattenproducenterna i Europa. Företaget är under en tillväxtfas tillsammans med sitt systerbolag Waterconcept AB och det ställer ytterligare krav på ökad närvaro på marknaden med motiverade och serviceinriktade tekniker.

Om tjänsten:

Som servicetekniker blir du en viktig del i teamet som arbetar med installationer och funktions-/hygiensservice hos våra kunder i västra Sverige.

I rollen som servicetekniker ingår att installera vattenlösningar för filtrering, kylning och kolsyresättning av kranvatten hos våra kunder på kontor, samt HoReCa-marknaden. Arbetet består även av fast periodservice och akuta uppdrag. Allt detta sker inom kontorstid 07:00-16:00. I vår verkstad reperaras och renoveras utrustning, detta kommer även vara en del av arbetsuppgifterna.

Placering:

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placering på huvudkontoret i Västra Frölunda.

Kvalifikationer:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är meriterande om du har jobbat som installatör/servicetekniker gällande vatten/kaffe/öl/läsk. Du måste ha minst B-körkort för att kunna ta dig till våra kunder.

Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen är det viktigt att vara självgående och noggrann, strukturerad, stresstålig samt ha en god administrativ förmåga. Du är extremt serviceinriktad och gillar att ha mycket kontakt med kunder.

Vi erbjuder:

Vattentornet är inne i en spännande utvecklingsfas och samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. För oss är delaktighet och personlig utveckling lika viktigt som en positiv och rolig arbetsmiljö.

Kontakt:

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Är du intresserad av tjänsten, maila då ditt CV och personligt brev till per@vattentornet.com

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 031-775 28 00

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Kontakt

Mejla eller ring Per Fredrixon, 031-775 28 00

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

Vattentornet Aqua Concilio AB grundades i Göteborg 1996 och har sedan dess levererat tusentals vattenautomater till företag och restauranger i hela Sverige. Vi utvecklar all utrustning tillsammans med de främsta vattenproducenterna i Europa.

Vår vision är att vara ett föredöme för branschen och erbjuda "det lilla extra och det gör vi genom vår höga kvalitet på våra produkter och tjänster. Vi har en rikstäckande serviceorganisation som ser till att alla våra kunder får en lokal uppföljning. Vattentornet erbjuder skräddarsydda vattenmaskiner och är din självklara leverantör av vattenautomater i Göteborg, Stockholm, Malmö och resten av Sverige.

Genom unik design och funktion gör vi det mer attraktivt och njutbart att dricka rent vatten på arbetsplatsen. Vi hyr ut helhetslösningar för rening, kylning och kolsyresättning av vanligt ledningsvatten och vill ständigt hitta nya vägar för att förbättra oss och kunna överraska. Vattentornet arbetar miljömedvetet för att kunna erbjuda hållbara lösningar för både små och stora arbetsplatser och kan även anpassa vattenmaskiner helt enligt dina behov och önskemål.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var