Servicetekniker till Göteborgs Dentalservice

Om jobbet

Göteborgs Dentalservice är en del av svensk Dentalservice. Vi har mångårig och ovärderlig erfarenhet av service, reparation och försäljning av dentalutrustningar. Genom åren har vi successivt och mycket noggrant valt våra leverantörer som vi vet håller för dagens och morgondagens krav och behov gällande såväl funktion som ergonomi, design och driftsäkerhet.

Vi är generalagenter för Bambach, Cefla, Euronda, Heka Dental, Instrumentarium samt återförsäljare för Alpro, Bien Air, Climo, Faro, Melag, NSK med flera. Vi erbjuder belysningar, förbrukningsprodukter, inredning, vinkelstycken, röntgen, stolar och units. Nu söker vi tillsammans med Oddwork efter vår nästa Servicetekniker i Göteborg!

Om tjänsten som Servicetekniker hos Göteborgs Dentalservice
Som Servicetekniker hos Göteborgs Dentalservicekommer du arbeta med att serva och optimera utrustningen som bolaget förser sina kunder med. Du kommer dagligen att vara ute hos kunder vilka representeras av privata kliniker och landsting.

Din roll innebär att serva och reparera dentalutrustning. I detta ingår att säkerställa produkternas kvalitet men också öka bolagets försäljning genom att guida kunderna till att utveckla/köpa in ny utrustning som Göteborgs Dentalservice tillhandahåller. Rollen innebär även till viss del administrativa uppgifter i form av att skriva offerter, skriva ordrar och hjälpa kunder genom telefon- och mailkontakt.

Du arbetar självständigt men i nära samarbete med dina kollegor.

Kontoret ligger beläget i centrala Göteborg men du kommer att utgå från ditt hem någonstans i västra Sverige. Du planerar och strukturerar ditt arbete väl och besöker kliniker runt om i Västsverige där din expertis behövs.

Vi söker dig som...
... med stort kundfokus, god social förmåga och positiv inställning är redo för en ny utmaning. Du är självgående, socialt begåvad och lyhörd vilket gör dig till en skicklig relationsbyggare. Vi tror att du är orädd, driven, kreativ och löser potentiella problem direkt på plats. Med tanke på den höga servicenivå som vi står för är det viktigt att du är serviceminded och alltid sätter kunden i fokus.

Det är meriterande om du har elbehörighet samt tidigare arbetslivserfarenhet som styr och reglertekniker eller liknande. För rollen krävs att du hanterar svenska obehindrat i såväl tal som i skrift samt att du har B-körkort.

Vad Göteborgs Dentalservice erbjuder dig
Hos Göteborgs Dentalservice erbjuds du en nyckelroll hos ett ledande bolag inom sin marknad! Det är ett familjärt företag med lyhörda kollegor och korta beslutsvägar. Du kan läsa mer om svensk Dentalservice här.

START: Omgående

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Amy Disley, Amy@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-12-23

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget