SERVICETEKNIKER GÖTEBORG

Om jobbet

Din roll
STILL söker två servicetekniker till vårt team på sju personer med placering hos en kund på Tuve utanför Göteborg. Tillsammans med dina kollegor är din främsta uppgift att säkerställa driften hos kundens totala truckflotta genom att serva, reparera och underhålla alla kundens truckar. Genom att förse vår kund med spetskompetens inom el, diesel, hydraulik och mekanik ser vi till att hålla våra truckar rullande och på detta vis bidra till att nå högsta möjliga effektivitet och prestation i kundens produktion.

Dina styrkor
Du som söker har tidigare arbetat som servicetekniker i branschen eller med fordon i en teknisk miljö och vi ser gärna att du har arbetat med detta några år. Du har en god servicekänsla, är noggrann och ansvarstagande. Då arbetet innefattar en del arbete i datoriserade system krävs det även att du har god datorvana.

Hitta din plats i vårt lag!
STILLSverige AB har de rätta förutsättningarna för att du skall trivas och ha roligt på jobbet. Våra kunder ställer höga krav på oss och likaså på dig vilket innebär högt tempo, stor lojalitet och suveränt kundfokus!

Vi letar efter key players, är du intresserad?
Välkommen med din ansökan, personligt brev med meritförteckning till cecilia.bohman@still.se. Frågor besvaras av Regional Servicechef Väst, Patrik Sultan, +46 705 944 419, patrik.sultan@still.se.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Patrik Sultan, +46 705 944 419

Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

STILL är ett av världens största truckföretag med säte i Hamburg, Tyskland. Koncernen är ledande inom utveckling och produktion av högkvalitativ materialhanteringsutrustning och erbjuder sina kunder helhetslösningar. STILL Sverige AB, beläget med huvudkontor i Malmö, är ett helägt dotterbolag till STILL GmbH med ansvar för försäljning och service av koncernens produkter på den svenska marknaden. Bolaget har växt kraftigt de senaste åren, tack vare stora försäljningsframgångar inom nyproduktion och eftermarknad. Den starka expansionen fortsätter och STILL Sverige AB omsätter idag 328 MSEK i en organisation med 70 anställda. Besök gärna www.still.se


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var