Servicetekniker

Om jobbet

Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad tekniker till vår serviceregion i Göteborg. Arbetet är mycket omväxlande, och innebär montage, service och underhåll av våra produkter och då främst inom vårt bilvågsortiment, vågar och vägningsutrustning.

Vi söker dig som är teknisk kunnig med en bredd i din kunskap, gärna med en bakgrund som verkstadsmekaniker eller service inom industrin. Du har kunskap om mekanik, teknik, elektronik och en grundförståelse för IT- och nätverk.

Arbetet sker nästan uteslutande ute hos kund så några års erfarenhet av resande serviceyrke med kundkontakter är meriterande.
Tjänsten är förenad med resor och övernattningar.
Du har B-körkort och kommer utgå från vårt regionkontor i Göteborg.

För att passa in i vårt gäng av engagerade och serviceinriktade medarbetare, skall du vara utåtriktad och ha lätt att få kontakt med människor. Du kommer att vara ett av våra ansikten utåt och därför är social kompetens viktigt. Du är driven och engagerad i ditt arbete såväl enskilt som i team. Du är händig och praktiskt lagd, noggrann och beredd på att ge kunden det lilla extra.


Vi tillämpar löpande rekrytering, så sänd in din ansökan/intresseanmälan med meritförteckning till service@scanvaegt.se.

Märk ansökningen med Göteborg.


Kontaktpersoner:
Nationell Servicechef Thomas Movin 040-40 50 00
Regionsansvarig Bobo Jutestrand 040-40 50 00
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Scanvaegt Systems är Skandinaviens största vågleverantör med mycket brett och högkvalitativt sortiment av utrustning inom vägning, IT system, etikettering, märkning och produktkontroll.
Scanvaegt Systems ligger i frontlinjen när det gäller utveckling, teknik och kvalitet och har en stark position på den Svenska marknaden både när det gäller produkter och servicetjänster.

Scanvaegt Systems AB ingår i Scanvaegt koncernen som är ett familjeföretag som grundades 1932 med bolag i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland och Polen, och även med en omfattande exportförsäljning.

I Sverige har vi huvudkontor i Göteborg med regionkontor på flera orter för att kunna ge våra kunder rikstäckande närhet, service och support.