Servicetekniker

Om jobbet

Trivs du på fältet och vill ha ett arbete med stor flexibilitet och frihet under ansvar? Har du några års erfarenhet av att arbeta som servicetekniker och tycker om problemlösning? Då har vi jobbet för dig. Kidde rekryterar nu en servicetekniker för tjänst i Göteborg med omnejd för arbete med service av släcksystem i byggnader.

Kidde Sweden AB arbetar med försäljning, installationer och service av fasta släckutrustningar baserade på gas för skydd av datahallar, maskiner och liknande utrustningar. Kidde är ett helägt dotterbolag till UTC - Climate Controls Security, ett av världens ledande bransäkerhetsföretag.

Dina arbetsuppgifter

Rollen innebär service av fasta släckutrustningar, vilket innefattar årlig service, uppgraderingar samt felavhjälpning.

Du bokar in dina uppdrag själv ute hos kunderna med servicebil och fungerar som företagets ansikte utåt.

Rollen innebär frihet under ansvar med både arbete ute på fältet med mycket kundkontakt samt en del administrativt arbete.

Din bakgrund

Vi söker dig som:
  • Har minst två års erfarenhet från arbete som fälttekniker
  • Har någon form av gymnasial utbildning helst inom elteknisk/teleteknisk inriktning
  • Innehar B-körkort, god datorvana
  • Är flytande i svenska samt goda kunskaper i engelska
  • Kunskaper och erfarenhet av fastighetssystem, trycksatta anordningar eller gasinstallationer eller brandlarm är meriterande
Dina egenskaper

Som person är du social och utåtriktad med ett problemlösande sinne. Det är van att arbeta självständigt och tycker om att ta ansvar.

Självklart är du kundorienterad och brinner för att lösa kundens behov på bästa sätt.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
100
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. I dagsläget har vi kontor i bland annat Stockholm, Göteborg, Västerås och Malmö. Randstads verksamhetsfilosofi går att sammanfatta med orden "good to know you", som uttrycker vår tillgänglighet, vår vilja att lyssna och vårt engagemang för goda samarbeten.