Servicetekniker

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

De kvalifikationer och egenskaper som vi önskar av vår nya medarbetare är:
  • En relevant utbildning, inom el/teleteknik
  • Behärska svenska och engelska väl i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande
  • Goda kunskaper i Officepaketet
Kvalifikationer

Som Tekniker har du en viktig roll med direkt inflytande på hur nöjda våra kunder är då du kommer att vara den naturliga kopplingen mellan våra kunder och vår interna organisation.
Som person är du engagerad, ambitiös och gillar att ta initiativ. Du har starkt kundfokus och en god förmåga att organisera med kontroll på detaljerna. Du trivs med att arbeta självständigt liksom att arbeta tillsammans med teamet och du är lyhörd och flexibel i ditt umgänge med andra.
Du kan se fram mot ett spännande jobb med tekniska utmaningar och många kundkontakter samt en hel del utlandsresor.

Krav

B-körkort
Jobbfakta
Ort
Lysekil
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Anders Kristiansen, 0707858647

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Forsstrom High Frequency AB tillverkar och säljer maskiner för svetsning av PVC- och PU-material med hjälp av högfrekvens (HF). Forsstroms huvudkontor med tillverkning samt marknads- och säljavdelning ligger allt sedan starten i natursköna Lysekil i Bohuslän på den svenska västkusten. Vi säljer och servar våra maskiner med hjälp av ett globalt nätverk av lokala representanter och servicetekniker och vi har en stor internationell kundkrets.

Forsstrom High Frequency AB växer och rekryterar i samarbete med Premier en Servictekniker som i huvudsak skall arbeta med Installation, Service och Support av företagets maskiner.