SERVICETEKNIKER

Om jobbet

Placering av tjänsten är i Göteborg, men den innefattar en hel del resor, vilket du ser som en naturlig del av ditt arbete. Som servicetekniker kommer du att jobba med installationer, service och reparationer av balpressar och komprimatorer i fält. Du ansvarar för en effektiv arbetsmetod, kvalitet och kundnöjdhet. Tjänsten innehåller en hög grad av självständigt arbete, där vi värdesätter din noggrannhet och driftighet. Du ska på ett tydligt och affärsmässigt sätt kommunicera fördelarna med de produkter vi säljer.

Som ett av företagets ansikten utåt är det viktigt att du är tycker om kundkontakt, är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Vi erbjuder en arbetsplats med goda arbetsförhållanden och du får arbeta med välrenommerade produkter. Ditt arbete blir självständigt och variationsrikt!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • arbeta med service och reparationer av våra maskiner i fält
  • skapa god kontakt med våra kunder
  • se till att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundens förväntningar
  • se lösningar och arbeta mot uppsatta mål
Personlighet och kvalifikationer: Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande, självgående, har ordningssinne och är beredd att ställa upp när det gäller. Du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter och uppfyller kvalifikationerna:
  • Gedigen kunskap om el, elektronik, pneumatik, hydraulik och svetsning
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i engelska
  • Datorvana
Ansökan: Tjänsten söker du genom att sända din ansökan, gärna i form av CV och personligt brev, till anna.bogefors@orwak.com. Urval sker löpande. Eventuella frågor besvaras av Anna Bogefors: 072-080 86 90.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Mejla eller ring Anna Bogefors, 072-080 86 90

Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Orwak är ett internationellt, exportinriktat företag som ingår i San Sac Group. Vi erbjuder ett innovativt produktsortiment av komprimerings-utrustning som ger en lönsammare avfallshantering. Vårt huvudkontor och produktionen finns i småländska Sävsjö. Vårt helägda dotterbolag Orwak Sverige AB har i uppdrag att organisera försäljning och service på den svenska marknaden.