Servicetekniker, konsultuppdrag till Sveriges Radio

Om jobbet

Nu söker vi en teknisk Serviceingenjör till en av våra mest attraktiva kunder; Sveriges Radio. Detta är rätt utmaning för dig som har kompetens inom data och elektronik och som trivs med att arbeta brett - sök redan idag!

Tjänsten avser en anställning i vår konsultverksamhet, uppdraget är på heltid och kommer att tillsättas per omgående. Uppdraget är löpande (har inget slutdatum) och därför vill vi gärna att du vill stanna på lång sikt. Rollen är placerad i Göteborg men kommer innebära resor (2-3 dygn i veckan) till SR:s lokala radiohus runt om i landet.

Din utmaning
Sveriges Radio (SR) är ett svenskt statligt, allmännyttigt (public service) medieföretag som sänder reklamfri radio. SR sänder med fyra rikstäckande och 25 lokala radiokanaler i FM-nätet; digitalradio i DAB-nätet samt Internetradio.

Teknik IT/DC är den avdelning inom Sveriges Radio som äger, förvaltar och ansvarar för drift av den teknik som garanterar att Sveriges Radios innehåll finns på alla förekommande plattformar med så bra teknisk kvalitet och så hög tillgänglighet som möjligt. I rollen som serviceingenjör ingår du i teamet Rikssupport som består av engagerade och kompetenta kollegor med fokus på att lösa de behov som verksamheten har. Rikssupport ansvarar för drift och underhåll av den produktionstekniska infrastrukturen på de lokala Radiohusen i landet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att...
  • Åtgärda akuta driftstörningar och ge service/underhålla Sveriges Radios utrustning (kontrollbord, matrisenheter, datorutrustning, centralväxlar och telefoni).
  • Underhålla den bärande infrastrukturen för data och ljud
  • Delta i uppbyggnad, installation och underhåll av produktionsmiljöer
  • Delta i projekt och event vid behov
Vem trivs här?
Med en lämplig utbildningsbakgrund som elektronikingenjör/ljudteknik eller motsvarande så kommer du ha helt rätt förutsättningar för den här rollen. Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbete och med bred kompetens inom både data och elektronik så kommer du känna dig hemma här! Nätverk och datakommunikation är inget främmande för dig och du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

Framför allt söker vi rätt person; en person som trivs i en serviceinriktad roll och som har ett egen personligt intresse för ljud, radio och modern medieteknik. Du arbetar strukturerat samtidigt som du har förmågan att vara flexibel vid behov och kan bemöta kunden på olika nivåer. För att passa in med dina kollegor så ser vi gärna att du är en självständig och flexibel person som trivs med att arbeta tillsammans med ett team med god sammanhållning. Nyckelord vi letar efter är flexibilitet, kommunikationsförmåga och problemlösning.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer.

Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Adecco IT & Engineering är ett affärsområde med allt ifrån IT-specialister, till administratörer, systemarkitekter, seniora projektledare, servicetekniker och ingenjörer m fl. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen. Adecco IT & Engineering kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida via länken/formuläret nedan.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.