Servicerådgivare

Om jobbet

Tjänstebeskrivning
Som servicerådgivare består dina arbetsuppgifter bland annat av att planera arbeten, ladda verkstaden med jobb, ansvara för att hålla nere väntetider, hantera garantifrågor, upprätta jobbkalkyler, sköta reklamationer, prissätta samt ta betalt och lämna ut färdiga bilar. Du kommer även att bedöma garantianspråk, bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna i tekniska frågor.

Kvalifikationer

En förutsättning för tjänsten är
att du har god förståelse för servicemarknad och dess processer. Vi ser gärna att du har några års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete och/eller arbete som servicerådgivare alternativt kundmottagare.

Du bör behärska
svenska mycket väl i både tal och skrift. Krav är också att du har goda datakunskaper och innehar B-körkort. Meriterande är om du har god kännedom av våra system Automaster, Elsa, Saga 2 samt Cabas. Det är även meriterande om du är certifierad Servicerådgivare.

Personliga egenskaper
Då arbetet innebär många sociala kontakter, interna såväl som externa, är det viktigt att du är ordningsam, lösningsorienterad samt har en god kommunikativ förmåga. Som person är du engagerad och motiverad lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor.

Du har en god känsla för
service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder utomordentligt nöjda. Det är viktigt att du gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter och trivs i en rörlig och stundtals stressfylld miljö.

Vi
satsar på vår personal och anser att rätt medarbetare är A & O i vår framtida utveckling. Vi erbjuder Dig mycket goda förtjänstmöjligheter, kontinuerlig utbildning samt en stöttande organisation.

I denna
rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.
Rekryteringsprocessen sker löpande därför rekommenderar vi att du ansöker snarast möjligt.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka din ansökan till martin.svantesson@dinbil.se senast 20161118

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN
ANSÖKAN!
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Med våra 4 anläggningar i Göteborg, Aröd, Sisjön och Kungsbacka är vi västsveriges största auktoriserade Volkswagen-återförsäljare. Som västsveriges största har vi alltid ett stort antal nya Volkswagen på lager för snabb leverans. Samtliga våra anläggningar är fullserviceanläggningar där vårt välutbildade serviceteam tar väl hand om din Volkswagen. Välkommen till Volkswagen Göteborg!