Serviceminded kundkoordinator till Visutech!

Om jobbet

Är du en serviceminded person som har ett intresse för teknik och den grafiska branschen? Just nu söker vi en kundkoordinator med önskvärd start i januari. Tveka inte att ansöka redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Visutechs räkning en kundkoordinator som har ansvar för att koordinera företagets tekniker samt att aktivt arbeta förebyggande med kvalitetsförbättringar, marknadsaktiviteter och merförsäljning. Det är därmed viktigt att du har förståelse för innebörden av god service och hur det sammanlänkas ihop med kundnöjdhet.

Beräknad start är i januari och tjänsten är långsiktig.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Visutechs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Visutechs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork:gbg02@academicwork.se

Arbetsuppgifter

Som kundkoordinator kommer du bland annat:
 • Ta emot felanmälningar från kunder runt om i norden
 • Underhålla och uppdatera systemet och mailbox
 • Uppdatera listor och annan dokumentation
 • Upprätthålla de interna SLA (service level agreements)
 • Ansvara för att koordinera och planera företagets teknikers dagliga arbete i hänsyn till att det är Visutechs kunder
 • Aktivt arbeta förebyggande med kvalitetsförbättringar, marknadsaktiviteter och merförsäljning. Du är ansvarig att rapportera problem av vikt till närmaste chef
 • Bevara och bygga etablerade personliga kontakter och relationer till kunder
Utöver detta kommer du att ansvara för kundernas serviceavtal och vara uppdaterad kring priser mm. Du kommer även hjälpa till vid eventuella problem genom att exempelvis beställa reservdelar. Telefonen och mailen är främsta arbetsverktyg.

Vi söker dig som
 • Har en administrativ utbildning eller annan relevant utbildning/erfarenhet
 • Har minst 1 års erfarenhet av service/administration alternativt grafiska branschen
 • Behärskar svenska och engelska språket väl i tal och skrift. Annat nordiskt språk är meriterande.
 • Har god datorvana samt goda kunskaper i Officepaketet
Vi söker dig som är en driven, positiv och serviceminded person.

Vi ser gärna att du är nogrann och strukturerad samt har känsla för kundnyttan kring optimering av produkterna samt är kostnadseffektiv och analyserande i dina beslut.

Som person är du inte rädd att lyfta luren och skapa goda kundrelationer. Vi ser gärna att du är proaktiv och tålmodig. Du är intresserad av att utvecklas och har skinn på näsan.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

Visutech är med sitt nära samarbete med HP en av de största leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech är en koncern med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Läs gärna mer om hur Visutech beskriver sig på deras hemsida: http://www.visutech.se/