Serviceinriktad supportmedarbetare till AB Sappas kundlojalitetscenter

Om jobbet

Sappa är en av de fyra största tv-operatörerna med huvudkontor i Göteborg. Sappa erbjuder såväl analog som digital tv via kabel till nät- och fastighetsägare, samfälligheter, bostadsrättsföreningar och andra kabel-tv operatörer. Företaget lever efter devisen "Tv som du vill" och levererar tv i stort, smått, brett, nära, snyggt, enkelt och smart. Sappa har höga ambitioner och vill både ge bästa möjliga tv-upplevelse och bästa kundservice. Kundservice är en avgörande faktor och med personlig service och inga knappval för kunden ser vi oss som nr 1 på kundservice. Våra fyra värderingar, vännen, enkelheten, friheten och jobbaren, betyder mycket för oss och något vi arbetar dagligen efter.

AB Sappa behöver förstärka sitt kundlojalitetscenter med serviceinriktad supportmedarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett glatt och engagerat team som bemannar AB Sappas kundlojalitetscenter. Med telefonen som redskap arbetar du med support och säljfrågor. Via inkommande och utgående samtal bemöter du kunden på ett trevligt och hjälpsamt sätt. Med ditt starka intresse för teknik, ekonomi och försäljning så svarar du på de flesta frågor. Kunden får därmed den allra bästa service och slipper bli vidarekopplad. Du kommer att få en god inblick i hela AB Sappas verksamhet eftersom du arbetar med frågor som spänner över hela organisationen.
Tjänsten är på heltid och tillsammans med teamet arbetar du efter ett rullande schema veckans alla dagar. Vilket innebär dag, kväll och helgarbetspass.

Din bakgrund

Du som söker har minst gymnasiekompetens, gärna med inriktning mot teknik och/eller ekonomi. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet från något serviceyrke med säljprofil. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och du har god datavana.

Dina egenskaper

Som person är du ansvarsfull, god lyssnare och har ett starkt intresse för service. Du finner glädje i att hjälpa andra och med trevlig attityd är du en bidragande lagspelare. Vidare har du en ödmjuk ton och känner stor lojalitet och engagemang för ditt arbete.

Ansökningsprocess

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Johansson på tel 072 988 94 24.
För denna tjänst arbetar vi med löpande urval och intervjuer.
Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.