Serviceinriktad orderläggare till långsiktigt uppdrag hos Forbo!

Om jobbet

Vill du bidra till att underhålla goda kundrelationer inom B2B genom en hög servicenivå? Som orderläggare inom kundtjänst hos Forbo Flooring Systems ansvarar du för både kundkontakt och orderläggning från beställning till leverans. Tjänsten passar dig som trivs i en administrativ roll med telefon som främsta redskap för att täcka hela kundens behov!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Forbo Flooring Systems räkning en orderläggare till långsiktigt uppdrag med start omgående.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Forbos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Forbo. Forbos intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som orderläggare hos Forbo Flooring Systems ingår du i kundserviceavdelningen som idag består av åtta medarbetare. Du bidrar till att maximera kundnöjdheten genom att bistå kunder och säljorganisation med orderläggning. Du handlägger förfrågningar och offerter, verkar problemlösande utifrån reklamation samt svarar på frågor kring leverans, produkter och lagersaldo.
Som orderläggare utgör du en nyckelroll i kommunikation mellan kunder, säljavdelning och marknadsavdelning.

Forbo Flooring Systems satsar på kompetensutveckling för sina medarbetare och arbetsmiljön präglas av öppenhet och serviceanda. Tjänsten passar dig som söker ett långsiktigt uppdrag inom orderläggning på ett väletablerat företag!

Vi söker dig som
  • Har en gymnasialutbildning
  • Har 1-2 års erfarenhet inom kundtjänst
  • Har kunskap inom MS Office
  • Obehindrat behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du tidigare arbetat i SAP och har produkterfarenhet från byggbranschen.

Som person är du serviceinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är trygg i din själv och ser lösningar framför problem. Vidare arbetar du strukturerat och har förmåga att hantera stressiga situationer.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg/Högsbo
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Forbo Flooring Systems Forbo Flooring AB ingår i Forbo-koncernen med säte i Baar, Schweiz. Totalt omsätter koncernen ca 10,5 miljarder kronor och sysselsätter ca 5 000 anställda. Forbo Flooring AB ansvarar för försäljning, marknadsföring och distribution av golvprodukter i de nordiska länderna. Vi är marknadsledande i Norden inom flera produktområden och har en mycket stark position på golvmarknaden.