Serviceinriktad och energisk Staffing Service Assistant till Academic Work

Om jobbet

Föreställ dig en fartfylld vardag med många sociala kontakter med olika kunder och konsulter och en chans för dig att fördjupa dina kunskaper inom bemanning. Vi söker nu två studenter som vill jobba som Staffing Service Assistants på vårt trevliga Göteborgskontor detta är chansen för dig som vill utvecklas inom HR!

Information om uppdraget

Att jobba som Staffing Service Assistant på Academic Work i Göteborg är roligt, utvecklande och inspirerande. Du kommer att mötas av utmaningar och ställas inför situationer där din stresstålighet och ditt lösningsfokus testas. Tempot är fartfyllt och du kommer att ha många processer igång samtidigt. Utöver detta får du vara med och utveckla och förbättra bemanningsservicens arbetsprocesser samt ha mycket kund- och konsultkontakt. Du kommer ingå i ett team med god sammanhållning, som är envetna i sitt engagemang och som älskar att se när uppsatta mål uppnås. Tillsammans strävar vi mot att bli Sveriges bästa bemanningsservice med 100 % nöjda kunder och konsulter!.

Så beskriver våra nuvarande assistenter i Göteborg hur de upplever rollen och teamet inom bemanningsservicen.

Arbetsuppgifter

Rollen som Staffing Service Assistant är en nyckelroll på kontoret - speciellt utformad för några av våra största och viktigaste kunder. Du ansvarar för personalplanering och schemaläggning i våra studentpooler och utvärderar kund-och konsultnöjdheten löpande. Du fungerar som länken mellan kund, konsult och ansvarig konsultchef och bidrar till att säkerställa kvalitet och utveckling av vår bemanningsprocess. Du kommer arbeta i ett team med andra assistenter och en Staffing Service Manager som arbetar heltid.
Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:
  • Ansvara för att lösa kundens behov vid t.ex. sjukanmälningar, beställning av mer personal, avhopp samt förseningar av konsulter
  • Arbeta proaktivt för att säkerställa att kundens behov är tillgodosett inför nästkommande dag och resten av veckan
  • Genom nära dialog med konsulter kartlägga tillgänglighet och kapacitet inför kommande beställningar och högsäsonger
  • Ansvara för att dokumentera det som sker för att säkerställa kvalitativa processer internt
Vi söker dig som
  • Är student och tar examen tidigast årsskiftet 2017/2018. Vi ser gärna att du läser inom personal/organisation, alternativt en utbildning kopplat till management, ekonomi eller projektledning
  • Har erfarenhet av kundfokuserat arbete och en utpräglad känsla för service
  • Trivs med att använda telefonen och dator som främsta arbetsverktyg
Som person är du resultatinriktad och drivs av att arbeta mot mål, och har en god verbal kommunikationsförmåga. Du är en strukturerad och ansvarstagande person som får mycket arbete gjort på kort tid och du triggas av problemlösning och av att hantera tidvis stressiga situationer. I övrigt är du glad och social med en smittande energi.

Vi förväntar oss att du som söker har möjlighet att arbeta minst två arbetspass per vecka, mellan måndag till fredag.

Start: Slutet på oktober

Omfattning: Deltid vid behov, ca 2 pass per vecka.

Arbetstider: kl 07:00-11:45 alternativt kl 11:45-17:30

Plats: Gullbergs Strandgata 15, Göteborg

Lön: Timlön

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer under vår PUL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt och se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!