Serviceelektriker med allmän behörighet

Om jobbet

Vi söker en duktig serviceelektriker med allmän behörighet för att inneha elansvarsroll och aktivt arbeta med elsäkerhet. Du kommer att arbeta tillsammans med vårt serviceteam vars uppgift är installation, förebyggande underhåll, reparation och driftsättning av system. Våra kunder finns utspridda i Sverige vilket innebär att resor är en naturlig del av arbetet och körkort ett krav.
Vi tillämpar provanställning. Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Kvalifikationer

- Elektriker med allmän behörighet

- Erfarenhet inom yrkesområdet.

- Goda kunskaper inom elektronik, kraftelektronik och mätteknik.

- Intresse för service, kundrelationer och försäljning

- God social förmåga

- B-körkort är ett krav

- Svenska och engelska i tal och skrift

Vi kommer fästa stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du som söker har förmåga både till självständigt arbete men även i grupp. Andra värdefulla egenskaper för detta arbete är flexibel, stresstålig, målmedveten och självgående. Meriterande är att ha arbetsledande erfarenhet.
Att vara lösningsorienterad är en stor fördel i arbetet. Då vi arbetar med säkerhetsutrustning kommer utdrag ur belastningsregistret efterfrågas.
Jobbfakta
Ort
Kungälv
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Kontakt

Ring Mikael Eydal, 010-3304621

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

UPS-teknik tillhandahåller kundanpassade produkter och tjänster av god kvalitet för säker strömförsörjning. Vår inriktning är service, underhåll och reparation samt försäljning av UPS-anläggningar, reservkraft och batterier. Vi har många års erfarenhet av säker strömförsörjning och vet hur viktigt rätt konfigurerad anläggning tillsammans med bra service är för att förebygga driftproblem. Våra produkter omfattar UPS-system, likströmssystem, batterier och dieselgeneratorer. Våra kunder är sjukhus, industrier, serverhallar, fartyg, nätbolag och privata företag.
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Hitta hit

Visa var