Service Desk-medarbetare sökes till internationell koncern

Om jobbet

För kunds räkning söker vi en person till deras IT-supportavdelning. Du kommer ansvara för att registrera och kategorisera såväl problem som beställningar för de du supporterar. Din avdelning har höga rättigheter i de flesta system och du kommer att förväntas lösa problemen vid första kontakt. Detta kommer ske genom antingen telefon, e-mail, chat eller VIP-support. Att ge professionell och kundanpassad service är ryggraden i verksamheten. Till din hjälp har du en kunskapsdatabas samt dina egna eller dina kollegers kunskaper. Arbetet är processtyrt vilket underlättar för prioriteringar och koordinering av ditt arbete.

Om tjänsten som Service Desk-medarbetare
I rollen kommer du att vara en del av support- och servicefunktionen hos vår kund. Kombinerat med att du kommer att lösa IT-relaterade problem som löpande uppstår hos vår kunds olika verksamhetsområden kommer du arbeta proaktivt och utvecklande. Problem som kan uppstå kan vara, men är ej begränsat till, tekniska fel hos skrivare, datorer, telefoner, projektorer etc. Service Desken skapar samtliga användarkonton, tilldelar rättigheter och behörigheter för de flesta IT-systemen.

Vi söker dig som har:
  • Utbildning inom IT och/eller 1-2 års erfarenhet av arbete inom IT Support eller liknande
  • Erfarenhet av AD och Exchange
  • Genuint IT-intresse
  • Kunskaper inom Microsofts produkter
  • Intresse av att hjälpa kunder och att ge god service i alla lägen
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vi söker dig som...
... gillar att ge förstklassig service! Du är lyhörd och tar dig an kundernas problem och behov med stort engagemang. Du är en idérik problemlösare som tar egna initiativ och agerar proaktivt. Du tar ansvar för både ditt eget och gruppens arbete och är en genuin lagspelare. Du ska trivas i ett varierande arbetstempo, även då det stundtals kan bli intensivt. Vi ser att du är en person som har starkt eget driv och som ser utvecklingspotential i dig själv, nu är du redo för en ny utmaning!

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

PLATS: Göteborg

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Jacob Borre, jacob@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökan) 


SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-11-04

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående genom att klicka "Ansök Nu" då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig!

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget