Seniora säljare sökes för rekrytering till mäss-branschen.

Om jobbet

Vår kund arbetar med innovativa och kreativa mässor för att ge deras kunder ny kunskap, nya infallsvinklar och en stor dos inspiration för att möta deras framtida möjligheter. Det här är en rekrytering till vår kund där denne söker seniora säljare som vill arbeta med införsäljning utav mässor. Observera att de söker två seniora profiler med mångårig erfarenhet inom försäljning.

Palm & Partners arbetar med effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se

Arbetsbeskrivning
Vår kund söker en driftiga säljare som kommer att arbeta utifrån huvudkontoret i Göteborg. Du kommer att ingå i ett team med höga ambitioner där ni tillsammans skapar en mässupplevelse som är något utöver det vanliga. Din del i teamet är att stå för införsäljningsprocessen med allt från prospektering, attrahera nya kunder samt att underhålla befintliga utställare. Tillsammans med projektledare och koordinatorer så skapar ni en unik upplevelse för utställare och besökare. Vår kund söker främst efter dig med kunskap inom fälten industri och teknik men en mångårig säljerfarenhet, Kam-roll, med goda dokumenterade säljresultat väger tungt.

Utbildning
Krav på genomförd gymnasial utbildning. Har du därtill högskole- eller universitetsexamen är det starkt meriterande.

Erfarenhet
Då vår kund söker dig med god förståelse och erfarenhet inom försäljning krävs mångarig arbetslivserfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Därtill ska du besitta dokumenterat goda säljresultat samt förmågan att skapa goda kontakter med individer i ledande positioner.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som tycker att kreativa lösningar är roligt och som gärna tar dig an en utmaning för att ge kunden det där lilla extra. En tävlingsinstinkt som driver dig framåt och som triggar dig att uppnå nästa mål kommer att ta dig långt. Du ska vara tydlig i ditt sätt att kommunicera och med lätthet kunna navigera ett kundsamtal i rätt riktining.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
För frågor om uppdraget vänligen kontakta ansvarig konsultchef Susanna Filipsson på susanna.filipsson@palmpartners.se alternativt på 0709668608. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök redan idag! Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Med kort varsel.

Uppdragslängd
Rekrytering
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.