Senior Web Architect/Developer

Om jobbet

Vi ger våra kunder digitala fördelar! Det innebär att det finns möjligheter för innovativ och utmanande affärsutveckling där IT gör skillnad. Är du en riktigt vass utvecklare som trivs med utmaningar?

Vi söker nu fler engagerade och drivna utvecklare till vårt Göteborgskontor.

Om tjänsten
Du kommer att jobba med roliga och utmanande projekt som ligger i framkant. Alltid med kundens bästa i fokus. Du har redan jobbat några år med utveckling av webbaserade applikationer och gärna i rollen som Lead Developer eller som arkitekt. Du vill fortsätta vara med och utveckla ett tag till, men hos oss finns det möjlighet att få bredare arbetsuppgifter, som kravanalys och projektledning.

Du kommer ingå i ett team med utvecklare som gillar problemlösning och som brinner för att bygga smarta och användbara lösningar för våra kunder. Vårt arbetssätt är agilt. Teknik är färskvara och därför tror du precis som vi att det är viktigt att fortsätta att utvecklas. Du är den som driver lösningen i dina projekt. Du trivs med att utveckla och är nyfiken på ny teknik och är inte rädd för att använda den.

Några av de områden vi arbetar inom är API platform management, Mobila lösningar, eCommerce, Internet of Things, Produktinformationssystem (PIM/PLM) och Digitala Asset Management (DAM) samt responsiva webbplatser. Vi erbjuder kunden allt från konsultation och vägledning i de tidiga faserna, till projekt och tjänsteleveranser och siktar alltid på ett långsiktigt engagemang tillsammans med våra kunder.

Kvalifikationer
  • Du har en relevant IT-utbildning i botten och/eller erfarenhet från flera år i branschen.
  • Vi söker dig som har jobbat några år inom webbutveckling på .NET plattformen, gärna med nåt av de ledande Content Management Systemen som till exempel EPiServer eller Umbraco.
  • När det kommer till språk så kan du C# flytande och behärskar både svenska och engelska.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som känner igen dig i orden innovation, glädje, lagarbete, energi och resultat. Som person är du ansvarstagande och arbetar samarbets- och lösningsinriktat. Du har en positiv inställning och är självgående, drivande och motiveras av resultat. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, ambition och ditt driv och ser fram emot att se vem du är.

Vi erbjuder
Vi möjliggör digital affärsutveckling genom att kombinera kundupplevelse, teknik och affärsmässig kompetens.

Hos oss hittar du kompententa och hjälpsamma kollegor som trivs tillsammans och som gör roliga saker både på och utanför jobbet. Vi berättar mer om vad vi gör när vi träffas!

Stationeringsort
Göteborg

Ansökan
För mer information om tjänsten, kontakta Eva Gunnarsson, tel 070 - 684 01 33 eller maila eva.gunnarsson@evry.com@evry.com

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV genom att klicka på "Sök detta jobb". Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Mejla eller ring Eva Gunnarsson, +46 706 84 01 33

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

EVRY är ett ledande IT-företag på den nordiska marknaden med lokal närvaro på 50 orter. Genom en hög verksamhetskompetens från en rad branscher skapar EVRY värde för våra kunders affärer samtidigt som vi bidrar till utvecklingen av samhället. Vi hjälper våra kunder att få konkret nytta av IT genom hela värdekedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.