TEST ENGINEER TILL CAR-O-LINER

Sigma · Data & IT · 4 apr

Om jobbet

Car-O-Liner Group är världsledande leverantör av högkvalitativa, teknologiskt avancerade system för reparationer och inspektioner i fordonsindustrin. I mer än 40 år har vi försett industrin med innovativa lösningar, teknisk utveckling och utbildning. I Car-O-Liner Group ingår varumärkena Car-O-Liner, Josam och TruckCam. Car-O-Liner förser personbilsindustrin med system för reparation av krockskadade fordon medan Josam och TruckCam fokuserar på hjulinställning och riktning inom den tunga fordonsindustrin. Car-O-Liner Group har sitt huvudkontor i Göteborg och finns representerade i stora delar av världen. Läs gärna mer på www.car-o-liner.com

Till huvudkontoret i Göteborg söker vi en:

Test Engineer

Du erbjuds en spännande position i ett företag som är en ledande pionjär inom sin bransch.

Car-O-Liner utvecklar morgondagens lösningar med produkter och system som andas design, kvalité, produktivitet och användarvänlighet. Car-O-Liner är nu inne i en expansiv fas med stark internationell tillväxt. Deras starka och tydliga kärnvärden: One Team, Passion, Innovation och Respect, är en del av det dagliga arbetet och bidrar ytterligare till att förstärka deras unika marknadsposition.

Din roll och dina arbetsuppgifter

I rollen som Senior Test Engineer kommer du att leda och ansvara för den övergripande kvalitetssäkringen av våra mjukvaror. I arbetsuppgifterna ingår bland annat testplanering, utföra praktiskt testande och dokumentation. En viktig del av arbetet består i att vidareutveckla metodiker och strategier kring kvalitetssäkring.

I rollen ingår också att följa med i utvecklingen inom verifiering- och valideringsbranschen och att bygga upp ett kontaktnätverk av andra testare, både internt och externt.

Din profil

Vi vill att du har en bakgrund som utvecklare men de sista åren har du arbetat mycket med test och känner att du brinner för området. Du både vill och kan ta ansvar för att driva testutvecklingen framåt. Största delen av utvecklingen är molnbaserad och främst används C#, därför vill vi helst att du har erfarenhet av det. Arbetet sker agilt och på olika plattformar såsom web-applikationer, Windows-applikationer och mobiltelefoner. Det är viktigt att du har erfarenhet av att kvalitetssäkra hela system.

Som person är du driven, engagerad och får saker gjorda. Du är prestigelös, kommunikativ och noggrann samt har en förmåga att tänka outside-the-box. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team, ta eget ansvar och gillar att jobba nära verksamheten för att finna de bästa lösningarna.

Du har en högskoleexamen inom datateknik eller motsvarande relevant område. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Sigmas externa rekryteringsbolag, Sigma Recruit. Detta är en fast tjänst och anställningen är på Car-O-Liner. Vi vill ha din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Registrera din ansökan via www.sigmaitc.se. Vid frågor kontakta Susanne Hjälmered på susanne.hjalmered@sigma.se eller 070-389 70 07.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Testare
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 apr

Om företaget