Senior systemkonsult - direktrekrytering

Om jobbet

För kunds räkning söker vi nu en systemkonsult/specialist med mycket goda kunskaper i Microsofts produktsvit.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställning blir direkt hos vår kund.
Som systemkonsult kommer du att arbeta både praktiskt och teoretiskt med strategiska frågor. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från presale, inventering och kartläggning av kunders befintliga miljö, implementering samt djupdykning i avancerad problemlösning. Du kommer samarbeta med både kollegor och kunder, säljare, leverantörer etc.

Din profil
  • Engagerad, kommunikativ, ansvarsfull och har ett genuint intresse för teknik.
  • Analytisk och noggrann och arbetar strukturerat.
  • Stort engagemang - du älskar det du gör!
Tidigare erfarenheter
  • Office365
  • Hyper-V
  • Windows Server 2008/2012
  • SCCM
  • Active Directory
  • Exchange
  • Lync / Skype for Business
Vi kan erbjuda dig
Bolaget grundades i mitten av 90-talet med huvudkontor i Göteborg och levererar idag rena IT-konsulttjänster, servicetjänster av IT-hårdvara, skrivare och multifunktionella produkter, konferensteknik och allt till detta tillhörande kringutrustning & teknik. Bolaget levererar en komplett IT-miljö med alla dess delar - från säkerhetskopiering till centrala molntjänster och nätverk.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Hansen Gjerling på tfn: 0734-159369 eller linda.hansen-gjerling@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, system-konsult, system konsult, systemkonsult, specialist, Hyper-V, SCCM, consultant, data, IT-technician, Göteborg
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemadministration
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?