Senior säljare

TimeEdit · Försäljning · 27 dec

Om jobbet

Senior säljare

Med erfarenhet från skolsektorn

Göteborg

TimeEdit är i en fas av kraftig expansion, vi bryter ny mark på inhemska marknader samtidigt som vi ökar vår internationella närvaro.

Vi söker nu en senior säljare till vårt engagerade team som vill vara med och expandera TimeEdits verksamhet. Du utgår från vårt huvudkontor
Göteborg och arbetar med i huvudsak besökande verksamhet i Sverige, Norge och
Finland. Den här tjänsten passar bäst för engagerade, självständiga personer med erfarenhet från utbildningssektorn. Passar beskrivningen in på dig? Då vill vi att du hör av dig till oss!

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en säljorganisation i kraftig expansion. Du blir en viktig kugge i ett litet, växande bolag med ambitiösa mål. Vi är övertygade om att smarta och engagerade medarbetare kommer till sin rätt i en miljö som genomsyras av frihet och ansvar. Som anställd får du dessutom en rad konkurrenskraftiga förmåner och fördelar, bland annat laptop, smartphone, flexibla arbetstider, gratis gymkort och en personlig utbildningsbudget.

Arbetsuppgifter
Du säljer våra molntjänster till främst kommunala och privata grund- och gymnasieskolor men även till andra utbildningsverksamheter. Dina ansvarsområden inkluderar:
  • Försäljningsansvar över hela säljcykeln: från visning till offert, förhandling och avslut.
  • Bygga en hållbar orderstock med affärsmöjligheter.
  • Användande av traditionella och kreativa prospekteringsmetoder som web och sociala medier.
  • Etablering och utveckling av långsiktiga relationer med kunder och säljsamarbeten med strategiska partners.
  • Effektivt användande av CRM-system och andra verktyg för att hantera prospekt, strukturera säljprocessen och uppdatera relevanta nyckeltal.
Dina färdigheter
Vi söker dig
som har erfarenhet från utbildningssektorn. Du brinner för nyförsäljning, att bygga relationer, trivs i ett engagerat team och drivs av att överträffa mål.
Andra viktiga faktorer för att lyckas i rollen:
  • Passion för hur digitala lösningar skapar värde för organisationer och förenklar människors vardag.
  • Genuint intresse av försäljning och förmåga att förbättra och förfina säljprocessen.
  • Ett proaktivt, entusiastiskt och självständigt förhållningssätt till sitt arbete.
  • Förmåga att identifiera affärsmöjligheter.
För oss är det viktigt att ha roligt på arbetet samtidigt som vi skapar värde för våra kunder och utgårfrån att du är av samma uppfattning. Vi som arbetar på TimeEdit brinner för vår lösning, har en ambitiös men prestigelös inställning och arbetar hårt för att lyckas med de högt ställda målen vi sätter upp.

Kontakt

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Johan Blomdahl, TimeEdit, på 0763-908054.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Trots utbildningsorganisationers ökade behov av förändringar och krav på digitalisering sker verksamhetsplanering och schemaläggning ofta med rigida system eller i Excel. I vår användarvänliga molntjänst sköter våra kunder förplanering, schemaläggning och resursbokning mer effektivt samtidigt som de allokerar sina resurser bättre. Det innebär att rektorer, lärare och schemaläggare lägger mindre tid på administration och mer tid på det som faktiskt ger värde till verksamheten.

Vi är marknadsledande i Norden och våra lösningar används idag av mer än 100 framstående lärosäten, bland andra Stockholms Universitet, Chalmers Tekniska Högskola, Lunds Universitet, KTH, och Göteborgs Universitet. Mer än en halv miljon användare berörs dagligen av våra lösningar.
Jobbfakta
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget