Senior Konsultchef

Om jobbet

Vi söker nu en

Senior Konsultchef

m4 söker nu en engagerad, positiv och självgående person till vårt Göteborgskontor. Du får både ansvar, befogenheter och goda utvecklingsmöjligheter i ett sunt bolag under stark tillväxt. Tjänsten innebär att du kommer ansvara för försäljning, rekrytering och personalvård. Dina främsta uppgifter kommer vara att utveckla affärsrelationen med både befintliga och nya kunder samt se till att våra konsulter är motiverade och fungerar på ett optimalt sätt i våra kunduppdrag. Du har personalansvar för konsulterna och kommer också ingå i ledningsgruppen.

Din profil
  • Du är affärsmässig, relationsorienterad och har ett intresse av teknik
  • Du ser möjligheter och trivs att arbeta i ett modernt och prestigelöst företag där vi har högt i tak.
  • Du har erfarenhet av att leda och motivera medarbetare
  • Du är självgående och resultatinriktad med en stark drivmotor och god kommunikationsförmåga.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med tjänsteförsäljning och är bra på att bygga långsiktiga relationer
  • Som person har du en hög social kompetens och är duktig på att tillföra arbetsglädje
För dig som har ambitioner och vill ha utmaningar är detta ett stimulerande arbete i ett engagerat och framåtsträvande företag som sätter sina medarbetare i fokus. För rätt person innebär rollen stor frihet under ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder dig

Du kommer att få arbeta i ett expansivt och dynamiskt företag och kommer få stor frihet under ansvar. Visar du framfötterna så kommer du kunna utvecklas vidare inom företaget.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kan du kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson 031-7045171, alternativt maila dina frågor till dan.andersson@saljpoolen.se. Ansökan skickar du dock inte via mail utan via länken/knappen nedan.

Välkommen med din ansökan!

m4 är ett teknikkonsultföretag som sätter sina medarbetare i fokus.
Vi tycker att de bästa medarbetarna är värda en arbetsgivare i världsklass och har marknadens bästa erbjudande.

m4 är ett ägarlett företag med målsättningen att skapa "Sveriges bästa teknikkonsultföretag för ingenjörer som vill jobba med teknik".

Vi är idag ett 60-tal konsulter och arbetar bland annat inom verksamhetsområdena konstruktion, beräkning, projektledning, kvalitet, produktionsteknik/beredning och logistik.
Vi har ett 30-tal kunder i flera olika branscher och vi är uppdelade på fyra regioner; Väst, Syd, Mitt och Öst. Just nu är vi inne i en kraftig expansionsfas och blev 2013 utsedda till Vinnare av DI Gasell
Jobbfakta
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!