Säljfokuserad konsultchef

M4 Solutions · HR & Personal · 23 mars

Om jobbet

Vi söker nu en

Säljfokuserad konsultchef

till vårt kontor i Göteborg

På m4 är alla med och bygger vår gemensamma framtid. Som konsultchef har du dessutom ett stort ansvar för att förmedla och dela den känslan till våra konsulter. Meningen är att ingen på m4 skall känna sig som "en i mängden". I din roll som konsultchef coachar du konsulterna till att sätta egna mål och nå dem.

Arbetsuppgifter

I rollen som konsultchef har du både ansvar, befogenheter och goda utvecklingsmöjligheter i ett sunt bolag under stark tillväxt. Tjänsten innebär att du kommer ansvara för försäljning, rekrytering och personalvård. Dina främsta uppgifter kommer vara att skapa affärsrelationer med nya kunder men även att utveckla våra befintliga kunder samt se till att våra konsulter är motiverade och fungerar på ett optimalt sätt i våra kunduppdrag. Du har personalansvar för konsulterna och kommer också ingå i ledningsgruppen.

Din bakgrund
  • Teknisk utbildning gärna inomelektronik, mjukvara eller mekanik
  • Har arbetat flera år som ingenjör och har erfarenhet från konsultbranschen
  • Du har erfarenhet av attleda och motivera medarbetare
  • Dokumenterade godaresultat från tjänsteförsäljning
Din profil
  • Du är affärsmässig, självgåendeoch resultatinriktad
  • Du är relationsorienterad,en god kommunikatör och bra på att bygga långsiktiga relationer med både kunder och kollegor
  • Du har etablerade kontaktersom passar vår bransch och som underlättar för dig när du skapar affärsmöjligheter och rekryterar nya medarbetare
  • Du ser möjligheter och trivs att arbeta i ett modernt och prestigelöst företag
  • Som person har du en högsocial kompetens och är duktig på att tillföra arbetsglädje
  • Har ett starkt intresseför teknik
För dig som har ambitioner och vill ha utmaningar är detta ett stimulerande arbete i ett engagerat och framåtsträvande företag som sätter sina medarbetare i fokus. För rätt person innebär rollen stor frihet under ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten kan du kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson 031-7045171, alternativt maila dina frågor till dan.andersson@saljpoolen.se. Dan är bortrest och kommer tillbaka den 27 februari för att besvara dina frågor. Ansökan skickar du dock inte via mail utan via länken/knappen nedan.

Välkommen med din
ansökan!


m4 är ett kompetent ingenjör- och teknikkonsultföretag som erbjuder ingenjörer, projektledare, ekonomer och andra specialister till utvecklande och tillverkande företag i södra och mellersta Sverige. Vi finns idag i Göteborg, Malmö och Halmstad med ca 70 medarbetare.

Om vi får gissa beror vår framgång på förmågan att matcha rätt konsult med rätt uppdrag. Att hitta guldkornen. Våra konsulter lovordas nämligen ofta av våra kunder för sin kompetens, goda samarbetsförmåga, förståelse för slutkund och levererade resultat.
Jobbfakta
Publicerad

55 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 mars

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!