Senior Business Controller med SAP till föränderlig miljö!

SJR AB Göteborg · Ekonomi · 12 dec

Om jobbet

Vad innebär rollen?
Vår kund som är ett internationellt bolag och befinner sig i en spännande förändringsfas har ett långsiktigt behov av en erfaren Business Controller som vill vara en del av företagets resa. Som del av ett Shared Service Center arbetar du i en bred roll som kommer att omfatta allt från att ansvara för internrapportering, budget, prognos och uppföljning till att på sikt fokusera på att utforma och utveckla rutinerna för verksamhetsstyrningen. Du kommer att arbeta med allt från att stötta säljavdelning i det ekonomiska till att arbeta med kundbonussystem. Du har teamleaderansvar för ett team om tre Controllers i den internationella organisationen och på plats arbetar du tätt med en av dem. Rollen innebär en stor kontaktyta inom organisationen och du rapporterar till ekonomichef som finns i Göteborg och som du arbetar tätt med.

Arbetsplatsen är belägen i mycket trevliga lokaler i västra Göteborg. Resor till övriga kontor kommer att förekomma. Tjänsten utgörs till en början av ett uppdrag som SJR-konsult och med en tydlig avsikt att uppdraget efter några månader ska övergå i anställning hos företaget.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har en flerårig bakgrund inom Business Controllingområdet i en större, internationell miljö. Med erfarenhet av uppföljning av försäljning och projekt kan du snabbt sätta dig in i rollen och utveckla dessa delar. En viktig förutsättning är att du har flerårig erfarenhet av SAP och du är också en avancerad Excelanvändare. Givetvis är mycket goda engelskkunskaper i både tal och skrift en nödvändighet.

Som person trivs du gott i föränderliga miljöer och kommer till din rätt när du får arbeta i högt tempo. Du är självgående, är van att självständigt lösa situationer som uppstår och du trivs i en utmanande roll som ger dig stor utvecklingsmöjlighet.

Låter det som någonting för dig?

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Karin Fors på 031-333 54 75. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka oss din ansökan.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Kontakt

Ring Karin Fors, 031 333 54 75

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.