SCRUM MASTER TILL RESIA TRAVEL GROUP

Sigma · Data & IT · 3 dec

Om jobbet

Resia Travel Group är ett värderingsstyrt försäljningsbolag med tillgänglighet, kompetens och personligt engagemang i fokus. Vår verksamhet omfattar försäljning av semesterresor, affärsresor samt möten, event och konferens i 51 butiker, på Internet och per telefon. Resia bedriver e-handel inom fyra olika varumärken, Resfeber.se, Boxoffice.se, Resia.se och Flygofar.se, samt dess motsvarigheter i Norge och Danmark. I Göteborg finner du vårt Servicecenter som stödjer försäljningen med säljsupport, ekonomisk uppföljning, personalfrågor, teknisk utveckling, marknadsföring samt affärsutveckling.

Tycker du att en roll som innefattar coachning, projektledning och kravanalyser låter som den perfekta tjänsten för dig? Läs vidare! Resia är ett bolag som satsar mycket på tillväxt och behöver ytterligare en kollega som driver deras processer framåt.

Arbetsuppgifter
Rollen som Scrum master på Resia Travel Group innefattar flera olika ansvarsområden så som teknisk projektledning, kravanalyser, coachning och dokumentation. Du kommer att få arbeta nära affären, både coacha löpande förvaltningsutveckling och driva nya utvecklingsprojekt. Utvecklingen och projekten sker tillsammans med engagerade systemutvecklare, interna produktägare och stakeholders. Systemmiljön består av flera portaler som är kopplade till en egenutvecklad integrationsmotor, som utvecklas av flera team.

I din roll ingår både övergripande och daglig planering samt avstämningar med utvecklingsteamen. Dels för att hjälpa teamen följa den agila processen, men även för att avhjälpa eventuella hinder som teamen står inför i sitt dagliga arbete. Rollen innefattar även planering ihop med kravställare från affärssidan. Du förväntas således göra regelbundna kravanalyser med tillhörande dokumentation och backlog-grooming med produktägare och utvecklare.

Du kommer att ha stora möjligheter att vara med och påverka, både vad gäller teknik och arbetssätt. Bolaget har en platt organisation där man snabbt kan få igenom förändringar, vilket både skapar en rolig utvecklingsutmaning men ställer även stora krav kring ansvarsfulla beslutstagare.

Profil
Denna position passar dig som trivs med att agera koppling mellan affär, design och utveckling. Med fördel har du en bakgrund som systemutvecklare, men har över tid blivit mer lockad av att inta en mer coachande och ledande roll. Du har en teknisk eftergymnasial utbildning i ryggen, flera års erfarenhet av att arbeta i utvecklingsfokuserade miljöer, är en van kravställare och kan snabbt skapa dig en helhetsbild av ett projekt. Att inta en ledningsposition är vardag för dig och du bör kunna uppvisa goda referenser från lyckosamma projekt som du ansvarat för, men samtidigt kunna berätta om de gånger när det inte gick som du hade tänkt. Du är med stor fördel utbildad inom scrum och vet hur du ska arbeta med teamen för att följa de agila processerna likaså som att du har arbetat med e-handelslösningar i tidigare roller.

Personlighet
Som person är du coachande, ledande och ansvarstagande. Du trivs att arbeta tillsammans med andra och som team skapa förutsättningar för ett bra resultat och arbetsklimat. Du bör ha ett ödmjukt och pragmatiskt förhållningssätt till din roll och kommunikationen med olika delar av organisationen. Nyfikenhet, struktur och helhetssyn är kännetecknande för dig. Du kombinerar en social och prestigelös inställning med ett stort engagemang och tydligt ägarskap av dina processer.

Vad erbjuder vi?
Resia är ett företag där teamkänsla och långsiktighet är viktigt. Att man har kul på jobbet är självklart för oss! Här arbetar du med prestigelösa och positiva kollegor i ett företag med liten personalomsättning och högt i tak.

Resias IT-avdelning är på väg att växa och möjligheterna att vara med och påverka hur avdelningen ska se ut och hur man ska arbeta kommer att vara stor, speciellt nu i början av resan. Vi anställer inte nya kollegor för att sedan berätta för dom hur de ska arbeta. Vi inspireras, delar med oss av kompetenser och hjälps åt att göra Resia till den bästa arbetsplatsen i Göteborg.

Vidare är Resia ett företag där hälsa och friskvård är viktigt. Tycker du om att träna i direkt anslutning till jobbet kan du utnyttja vårt egna gym. Flera av oss spelar även innebandy tillsammans på lunchen. Om inte något av de alternativen passar så kan du använda ditt friskvårdsbidrag för att finansiera en annan motionsform.

Kontaktperson
Vi vill ha din ansökan snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Compleo. Detta är en fast tjänst och anställningen är på Resia Travel Group med placering i Göteborg. Registrera din ansökan via www.sigmaitc.se. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Hanna Bäckhage på hanna.backhage@sigma.se eller 073-072 13 34.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt

Ring Hanna Bäckhage, 073-072 13 34

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 dec

Om företaget


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var