Säljcoach till region väst

Om jobbet

Är du en säljare med höga ambitioner samt förmågan att utveckla och inspirera andra? Då besitter du de grundläggande förutsättningarna för att lyckas i rollen som säljcoach hos oss. Verisure marknadsför och säljer marknadens smartaste inbrott- och brandkoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Kom med oss och hjälp till att öka den takten!

Som säljcoach hos oss på Verisure får du möjlighet att kombinera din kompetens i att leda och motivera andra med ditt starka försäljningsdriv. Du ansvarar för att coacha regionens säljare till att nå uppsatta mål och budget med hjälp av exempelvis nyckeltal. Den största delen av din tid kommer du att spendera ute på fältet med säljarna för att motivera och ge feedback på prestation.

För att lyckas som säljcoach hos oss behöver du ha:
  • Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna till konsument.
  • Förmågan att utveckla och motivera andra människor.
  • Hög servicekänsla och god social förmåga.
  • Ett starkt målfokus.
Vad erbjuder Verisure dig som anställd?
  • Utbildning genom Verisure Sales Academy.
  • Ett välbeprövat sälj- och informationsmaterial som stöd i ditt arbete.
  • Ett stort nätverk av kollegor över hela Sverige.
Arbetsplatsen kommer att vara hos Verisure Sverige AB med kontor i Göteborg.

Tester förekommer i urvalsprocessen och då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från länsstyrelsen innan anställning.

Vi vill ha din ansökan senast 2016.12.11. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Anna Åkerblad på telefon 073-426 72 20 eller via mail anna.akerblad@verisure.se.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.