Säljare till Terminus i Göteborg

Om jobbet

Terminus arbetar med allt som rör import- och exportlogistik! Beroende på vad våra kunder vill ha hjälp med sköter vi tullhantering, mellanlagring, omlastning och distribution. Det ger oss och dem full kontroll på var deras varor befinner sig och när de kommer fram.

Vi är ett svenskt, fristående och privatägt speditionsföretag som startade 1987, specialiserat på varuflöden från Asien och Nordamerika till Skandinavien. Vi är ett mindre bolag i branschen som arbetar med en mycket stor passion för det vi gör. Nu söker vi någon som delar just den passionen med oss. Tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter driven och professionell Säljare till vårt huvudkontor i Göteborg!

Om tjänsten som Säljare hos Terminus
I rollen som Säljare hos Terminus ansvarar du för att utveckla samarbeten med befintliga och nya kunder inom logistikbranschen. Du ansvarar själv för hela försäljningsprocessen från prospektering till mötesbokning, offerthantering, avslut, uppföljning, kundvård och betydande marknadsaktiviteter.

För Terminus kunder betyder servicen mycket - därför kommer du löpande hålla kontakt med dem för att se till att de är nöjda med kvalitén på Terminus tjänster och för skapa nya affärsmöjligheter genom att vaket och uppmärksamt se vad som kan förbättras. Som säljare hos Terminus krävs det att du arbetar med engagemang, kunskap och en stor portion professionellt mod. Du arbetar långsiktigt med goda kundrelationer och förstår innebörden i att kundernas framgång även är Terminus framgång! Rollen innebär självständigt arbete med mycket eget ansvar samtidigt som du har alltid har dina kollegor och din chef att bolla tankar och funderingar med. Hos Terminus är det viktigt att alla har inställning att stötta varandra oavsett vilka arbetsuppgifter det handlar om!

Vi söker dig som...
... är en ödmjuk och serviceminded person som med målinriktad inställning alltid satsar för att överträffa dina mål! Du vill arbeta med försäljning och drivs av att skapa nya affärer, samarbeten och att bygga nya kundrelationer. Som person är du representativ, förtroendeingivande och bra på att utifrån kundens behov föreslå möjligheter som skapar långsiktiga och lönsamma affärer. Att samtidigt vara en slipad förhandlare och komma till avslut känns som en självklarhet för dig. Du tar ansvar, arbetar alltid med god struktur och planerar din arbetstid väl för att maximera tid och resultat för såväl dig själv och dina kollegor som bolaget.

Du är "streetsmart", agerar med sunt förnuft och det är positivt om du har erfarenhet av försäljningsarbetet. För rollen krävs att du hanterar engelska och svenska på affärsnivå i såväl tal som skrift samt har körkort.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Terminus Speditions och Transport AB.

Vad Terminus erbjuder dig
Terminus erbjuder dig en nyckelroll i bolaget och vill att du ska växa tillsammans med bolaget. Du får stöd av en tydlig struktur och kommer att ingå i ett mycket starkt team där den individuella prestationen mäts men där teamarbete också är mycket viktigt. Som Säljare kommer du arbeta heltid från måndag till fredag med god grundlön.

START Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING Heltid

LÖN Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Emma Kavsjö, emma@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM 2016-11-02

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget