Säljare till Pinscher Media i Göteborg

Om jobbet

Pinscher Media är ett säljbolag inom media som idag jobbar med digital- och printförsäljning mot mediehusen men även skapar tidningar efter kundens behov. Våra uppdragsgivare idag är GT/Expressen, BK Häcken, IK Sävehof med flera. Bolaget består av personer med drygt 50 års erfarenhet av försäljning och olika chefsroller inom media i Göteborg, Malmö och Stockholm. Vi är i ett expansivt läge där vi alltid söker duktiga medarbetare som vill jobba inom en spännande bransch med många härliga utmaningar. Vi söker nu tillsammans med Oddwork en Säljare till vårt kontor i Göteborg!

Om tjänsten som säljare hos Pinscher Media
Som säljare hos Pinscher Media kommer du med ett övergripande ansvar driva egna projekt inom print och digitala kampanjer för bolagets samarbetspartners.! I din roll kommer du att fånga upp kundens behov och använda de plattformar du har att tillgå för att skapa lösningar som hjälper kunden i sin marknadsföring. Du skapar din egen arbetsstruktur som innefattar allt från prospektering till uppföljning och vidareutveckling av affärer. Grunden för ditt arbete är att utifrån din affärsförståelse bygga långsiktiga kundrelationer som leder till lönsamma samarbeten. Rollen bygger på kundkontakt främst över telefon och mejl vilket av dig kräver att du är förtroendegivande samt bekväm över telefon!

Vi söker dig som...
... är en driftig och självgående toppsäljare som gärna jobbar på egen hand och under eget ansvar. Vi ser med fördel att du har erfarenhet av försäljning och att du tidigare arbetat med telefonen som verktyg. Som person är du resultatorienterad, disciplinerad och social. Du har en stor dos energi och entusiasm som driver ditt dagliga arbete framåt och du älskar att ha många bollar i luften samtidigt. Du trivs bäst i att jobba mot en deadline och uppsatt budget och hittar alltid kreativa lösningar på de situationer du ställs inför. Du är redo att utvecklas i en framgångsrik och expansiv miljö och har ett brinnande intresse för att skapa och bevara goda kundrelationer!

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess kommer att bli anställd direkt hos Pinscher Media AB.

Du erbjuds...
... ett spännande arbete där du kommer att få vara med och bygga och vidareutveckla varumärket Pinscher Media. Bolaget sitter centrala lokaler i Vasa i Göteborg med närhet till det mesta. Du kommer att jobba heltid måndag till fredag med fast lön och provision som baseras på dina försäljningsresultat. Bolaget har en stark tillväxtstrategi vilket kommer skapa utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

START: Omgående


OMFATTNING: Heltid

URVAL: Löpande


PLATS: Göteborg


LÖN: Fast lön + provision

KONTAKT: Talent Manager Jacob Borre, jacob@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2015-12-28

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående genom att klicka "Ansök Nu" då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget