Säljare till hitta.se i Göteborg

Om jobbet

hitta.se hjälper sina användare att enkelt och snabbt hitta relevant information om företag, personer och platser!

På hitta.se finns adresser och telefonnummer till alla svenska företag och privatpersoner. Dessutom finns kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper användarna att hitta rätt både via webben och mobilen. Bolaget grundades i juni 2004 och har sedan dess vuxit till en av Sveriges största sajter med över 3,4 miljoner unika användare varje vecka på webb och mobil (Sveriges Annonsörers KIA-Index 2014)! Sedan 2005 ägs hitta.se av norska mediekoncernen Schibsted och är ett av Schibsteds mest lönsamma företag. Vi söker nu tillsammans med Oddwork en Säljare till teamet i Göteborg!

Om tjänsten som Säljare hos hitta.se i Göteborg
Som Säljare hos hitta.se ansvarar du för att driva försäljningen och utveckla affärerna i Göteborgsregionen! Detta gör du genom att systematiskt och strukturerat söka upp, bearbeta och skapa samarbeten med nya kunder. Samtidigt förvaltar du även relationen till bolagets befintliga kunder.

hitta.se tror att det är du som kan jobbet som Säljare bäst och ger dig fria händer att planera ditt arbete och bearbeta din region på det sätt som du ser maximerar försäljningen. Du driver din egen försäljning med full försäljningsprocess från prospektering, kundmöte och offerthantering till uppföljning av affärer. För att hålla koll på vad som händer i andra regioner kommer du ha löpande kontakt med bolagets säljare runt om i landet och din närmsta försäljningschef som finns som bollplank i din vardag - allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll! Du ingår i Göteborgsteamet och utgår från kontoret på Mölndalsvägen. Som Säljare arbetar du under budgetansvar och med motiverande mål, såväl individuella som gemensamma.

Vi söker dig som...
... är en tävlingsinriktad och målmedveten säljtalang som drivs av viljan att uppnå högt uppsatta mål och resultat! Du är lyhörd, engagerad och brinner för försäljning och att göra goda affärer. Din sociala kompetens ligger till grund för ditt dagliga arbete och du vet att framgångsrika affärer alltid bygger på långsiktiga och goda kundrelationer. Detta gör dig medveten om din omgivning och du anpassar dig smidigt i nya möten och situationer. Du är prestigelös i din kompetens och gör det som krävs för att uppnå uppsatta mål och budgetar, alltid med viljan att överträffa dem!

Du är har förmåga att strukturera ditt arbete för att vara effektiv, kan hantera ett CRM-system och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Rollen som Säljare innebär dagsresor till kunder runt om i din region, vi söker därför dig som trivs med att vara på resande fot i ditt arbete.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos hittapunktse AB.

Vad hitta.se erbjuder dig
hitta.se erbjuder dig en nyckelroll för bolagets fortsatta tillväxt! Du får ett skönt gäng med kollegor och kommer arbeta med affärerna i fokus och samtidigt alltid ha nära till skratt. Det är ett affärsdrivet bolag med stora ambitioner för framtiden och det finns goda möjligheter för dig att på sikt utvecklas och växa i rollen. Du arbetar heltid från måndag till fredag med fast lön och provision som baseras på dina försäljningsresultat.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + provision

KONTAKT: Talent Manager Jennifer Eriksson, jennifer@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-12-14

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget