Säljare till framgångsrikt Energibolag

Om jobbet

Ser du utmaningar som utveckling och inte låter dig nedslås utav motgång utan tvärtom ser det som en drivkraft? Har du en social fallenhet och har lätt för att inge förtroende? Då är du den person som vi söker. Du har nu möjligheten att tillhöra ett respekterat företag inom energibranschen och arbeta som innesäljare.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en innesäljare. Uppdraget är initialt 3 månader med mycket goda möjligheter till förlängning, förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet. Efter 3 månader ser företaget långsiktigt på tjänsten och vill tillsamans med dig utvecklas för att du ska kunna bli en riktigt skarp säljare.

* En anställd beskriver tjänsten som följande: "Här erbjuds du en bra arbetsmiljö i nya härliga lokaler. Du är del av en arbetsgrupp som har roligt tillsammans och sprider mycket energi. Du får ta del av interna såsom extra utbildningar och det är en arbetsplats där de verkligen ser och satsar på var individ

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du att arbeta med ett postivit gäng som arbetar med nykundsförsäljning. Det finns tydliga mål att följa och inga hinder för din personliga samt professionella utveckling. Avdelningen består idag av 16 heltidsanställda och alla har samma mål - bli en av Sveriges bästa säljare. Arbetskulturen präglas således av att man firar framgångar och arbetar för en god gemenskap samt trivsel på arbetstid.

Vi söker dig som
  • Har ett stort intresse för försäljning och en stark vilja att utvecklas inom det.
  • Är resultatinriktad och ser utmaningar som en drivkraft.
Det är en klar fördel om du har varit i kontakt med innesälj tidigare men inte ett krav då ambition och rätt profil är det viktigaste för att lyckas bra och trivas i rollen.

Som person söker vi dig som har ett högt driv och fokus att uppnå goda resultat. Du innehar ambitionen att alltid komma längre, lyckas lite bättre och aldrig vara helt nöjd. Du sporras av att bli belönad för dina prestationer. Sist men inte minst är du en positiv person som sprider energi till kunder och kollegor.

Arbetstiderna varierar och ser ut som följande:
  • Måndag 11-20:00
  • Tisdag 10-19:00
  • Onsdag 9-18:00
  • Torsdag och fredag 8-17:00
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail gbg02@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annons-id i ditt mail.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

55 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Vår kund är ett energibolag och är verksamma inom flera produktområden. Bolaget arbetar för att skapa långsiktiga energilösningar utifrån ett hållbart miljöperspektiv.