SÄLJARE TILL ESTRELLA VÄST

Estrella · Försäljning · 8 dec

Om jobbet

Estrella söker nu en målmedveten och affärsorienterad Säljare till region Väst. En kille eller tjej med höga ambitioner som drivs av att utveckla försäljning och lönsamhet både för kund & oss, win - win! Som vet att framgångar byggs på goda relationer i ett nära partnerskap med våra kunder. I portföljen har Du ett starkt svenskt varumärke, säljande aktiviteter, starkt marknadsstöd och Estrellas populära produkter förstås- finns det något godare? Tillsammans med Dig vill vi utveckla distriktet där potentialen är stor, en härlig utmaning där Du har möjlighet att göra skillnad!

Din spelplan, distriktet, omfattar i stort Göteborg & Bohuslän. Lämplig bostadsort i Göteborgsområdet. Din marknad är Servicehandeln med närbutiker, trafikbutiker etc.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare på Estrella bearbetar du aktivt kunderna inom distriktet. I Dina arbetsuppgifter ingår bland annat;
  • Skapa distribution och hög tillgänglighet av våra produkter, hyllarbete, space management, säljande exponeringar - vi driver och vill leda utvecklingen i vår kategori, synlighet i butik är A & O
  • Presentation & införsäljning av kampanjer och nyheter
  • Initiera, driva och genomföra säljaktiviteter, skapa hög säljpuls!
Med kunden i fokus driver Du självständigt Ditt arbete och distrikt för att utveckla försäljning och lönsamhet. I ryggen har Du ett starkt säljstöd med drivna och kompetenta kollegor i vår framgångsrika organisation.

Du utgår från Din bostad och besöker dina kunder i distriktet . Det innebär resor där en bra tjänstebil ingår. Enstaka övernattningar kan förekomma.

Kompetensprofil

Vi söker Dig med några års erfarenhet från handeln, kanske dagligvarubutik. Du kan också arbeta idag som framgångsrik fältsäljare i liknande bransch. Du har ett naturligt affärstänk, förstår butiksekonomi, hanterar Officepaketet och har givetvis B körkort. Du talar god svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Som person är Du resultatorienterad, driven och serviceminded. Självständig och strukturerad är andra framgångsfaktorer hos våra medarbetare. Du trivs i ett högt tempo med stort engagemang, ansvar och frihet. Du blir lite av VD på ditt distrikt!

Ansökan

Får du rätt magkänsla, har det som krävs och är beredd att satsa? Då är Du välkommen med Din ansökan omgående. Vi vill gärna ha dig på plats i början på nya året och kommer ha löpande intervjuer. Vi samarbetar i denna viktiga rekrytering med Action Rekrytering, specialister inom branschen. Har Du frågor är Du välkommen kontakta rekryterare Anders Wertheimer, aw@actionrekrytering.se alt. telefon 070 6083405. www.actionrekrytering.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anders Wertheimer, 070 6083405

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter
Estrella AB ca 600 mkr och har 180 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad.
Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. Varje
dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?

Estrella ägs av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag helt inriktat på snacks och som satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Läs mer om oss: www.estrella.se