Säljare till Convini

Om jobbet

Är du en säljare med tidigare erfarenhet inom B2B? Vill du bli en del av ett expansivt och marknadsledande företag? Trivs du med frihet under ansvar och vill bli en del av ett företag med snabba beslutsvägar där det händer mycket?

Svarar du JA på ovanstående frågor? Då har vi tjänsten till dig som säljare till Convini!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Convinis räkning en säljare. Som säljare kommer du att arbeta i hela säljprocessen och bidra till att etablera och öka tillväxttakten för Convinis matlösningar på arbetsplatser. Du har tillgång till tjänstebil och befinner dig ute på fältet halva tiden, där du ansvarar för ett distrikt i Göteborg med omnejd.

Convini arbetar aktivt med sina värderingar som är kundfokus, kvalité, mod och rätt mental inställning. Du blir en del av ett öppet och engagerat team som består av fyra andra personer, där det råder stolthet över den höga servicegraden. Du kommer få en gedigen introduktion för att få rätt förutsättningar att komma igång. Du erbjuds en intressant och utmanande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter och du blir en del av ett expansivt företag med en spännande resa framför sig!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Convinis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Convini.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för hela säljprocessen; mötesbokning, kundbesök, förhandling och signering av avtal
 • Utveckla befintliga kunder, men ditt största fokus kommer att ligga på att hitta nya kunder i ditt distrikt
 • Inneha ditt eget budget- och resultatansvar
 • Ha ett nära samarbete med hela säljorganisationen inom mat och kaffe, där alla jobbar aktivt för att utveckla och bibehålla en högklassig kundvård
Tjänsten passar dig som brinner för försäljning och är redo för nästa utmaning!

Vi söker dig som
 • Har något eller några års erfarenhet av B2B-försäljning
 • Har erfarenhet av nykundsbearbetning
 • Talar och skriver obehindrat svenska och goda kunskaper i engelska
 • Har avslutad gymnasieutbildning
 • Har B-körkort
 • Har en god förhandlingsvana
Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom försäljning eller marknad.

Som person är du social, resultatinriktad, har en stark drivkraft och trivs med att göra affärer med nya kunder. Du har ett affärsmässigt tänk genom att vara lyhörd för affärer och har lätt för att skapa förtroende. Personen vi söker är lösningsorienterad, jobbar ihärdigt och lägger ner energi i arbetet, samt har förmåga att komma till avslut i affärer. För att passa i tjänsten ska du även vara strukturerad i ditt arbetssätt och vara duktig på att planera och prioritera ditt arbete väl.
 • Start: Januari, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Julia Frank
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Convini Mat och Kaffe på Jobbet - erbjuder måltidskoncept för mat, mellanmål samt kalla och varma drycker - allt som behövs för att tillgodose behovet av mat och dryck på arbetsplatser. Sedan starten 1995 har familjeföretaget Convini ökat stadigt i omsättning, antal anställda och kunder. Idag har bolaget drygt 120 anställda, över 1 400 kundföretag med måltidsbutiker och cafélösningar samt en omsättning på närmare 300 miljoner kronor. En omsättning som har mer än fyrdubblats de senaste 10 åren. Convini har verksamhet i Stockholm/Mälardalen, Göteborg och Malmö med omnejd. Convini Kaffe AB som driver varmdryckeskonceptet tillhandahåller marknadens bästa kaffemaskiner. Receptprogrammerade för optimal smak och kontinuerligt kvalitetssäkrade av passionerade Caféansvariga dvs ditt café på jobbet. Mer information om företaget finns på www.convini.se