Säljare till affärsområde företag, Göteborg - If skadeförsäkring

Om jobbet

I rollen som If´s nya företagssäljare blir du en mycket viktig del av regionens fortsatta utveckling och framgång. Ditt distrikt omfattas av Västra Götaland med huvudfokus på Göteborg och kunderna är främst mindre och medelstora företag där du själv identifierar, kontaktar och hittar den bästa försäkringslösningen för kunden. Produktportföljen består av Ifs utbud av försäkringslösningar och för att vara lyckosam med ditt uppdrag krävs att du är retoriskt skicklig, snabbt kan sätta dig in i kundens situation och har förståelse för försäkringsekonomi.

Ditt fokus blir att finna nya kunder och på så sätt säkra regional tillväxt. Du rapporterar till Regionchef och du får 11 engagerade och erfarna kollegor. Kontoret är placerat vid Lilla Bommen i Göteborg.

Du som söker har arbetat ett antal år med uppsökande försäljning. Du vet hur driva försäljning längs hela säljcykeln och är skicklig på att lägga fram och presentera olika upplägg gentemot kund och påvisa fördelarna. Du är lyhörd, konsultativ, självgående och en duktig relationsbyggare samt förstår kopplingen mellan en hög aktivitet och lyckat resultat i slutändan. Utöver detta är du en skicklig affärsman som jobbar med kvalitet och kundnöjdhet som främsta ledord.

Vi söker dig som
  • Har arbetat minst ett par år med lösningsorienterad uppsökande försäljning med dokumenterat goda säljresultat.
  • Tycker om och drivs av att finna nya kunder.
  • Är hårt driven, tydlig i din person och kommunikativ.
  • Är resultatorienterad och van att hålla en hög aktivitetsnivå.
  • Är socialt bevandrad, något du med stor precision applicerar även på ett affärsmässigt plan.
  • Branscherfarenhet är meriterande och du har B-körkort samt tillgång till egen bil.
Vi erbjuder
  • Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner.
  • En gedigen produkt och säljutbildning inklusive diplomering genom If Academy, allt för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att möta kunden ”the If way”! Utbildningen uppfyller standard motsvarande IFU.
  • Ett mycket attraktivt arbete för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer.
  • En möjlighet att arbeta med en av de största aktörerna i vår bransch. Vi erbjuder vår nya säljare goda marknadsmässiga villkor.
If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem, bilar och andra saker. Vi hjälper också företag att försäkra sina verksamheter så att de kan fungera som vanligt om de drabbas av en skada. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver - om något skulle hända.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Önskas ytterligare information ber vi dig kontakta Kristin på 076-000 18 89. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via www.salesonly.se
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Bank, Finans & Försäkring
Underkategori
Försäkring
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget