Säljare/Serviceman

Om jobbet

Nu söker vi flera medarbetare till våra nya depåer i Partilleport och Gullbergsvass (Olskroken)!

Vi utökar nu vår verksamhet i göteborgsregionen och öppnar inom kort två nya projektdepåer för att på ett bättre sätt kunna serva våra kunder och deras projekt i regionen. Detta innebär att vi även behöver förstärka vår organisation, varför vi nu söker flera nya medarbetare med placering på depåerna i Partilleport och Gullbergsvass. Du kommer, oavsett placering och roll, att arbeta nära och ha en tät kontakt med våra kunder inom bygg- och anläggningsindustrin då respektive depå ligger i nära anslutning till deras projekt i området.

På våra depåer i Partilleport och Gullbergsvass kommer du att arbeta i en bred roll, men med huvudansvar för antingen service/verkstad eller försäljning/butik. Du har alltså din tyngdpunkt i en roll antingen som säljare eller som serviceman, men då du kommer att arbeta på en mindre depå är det avgörande att vi hjälper och stöttar varandra i förekommande arbeten på depån.

Med tyngdpunkt i rollen som säljare kommer du i första hand att arbeta med uthyrning av våra byggrelaterade produkter och tjänster. Det innefattar bland annat uthyrning av byggmaskiner, ställningar, liftar och byggström. Du fungerar som kontaktperson och rådgivare för våra kunder, både vid beställning per telefon och vid besök i vår butik på depån. Med tyngdpunkt i rollen som serviceman arbetar du istället i första hand med mindre reparationer, service och rengöring av våra bygg- och anläggningsmaskiner. Du har även huvudansvaret för vår returmottagning, där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är mottagning av hyrda maskiner/material, registrering av returnerat material i vårt bokningssystem samt lastning och lossning av leveranser.

Hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter. Att ha ett gott samarbete med kollegor och hjälpa till där det behövs ser du som en självklarhet, om du söker dig till våra depåer i Partilleport och Gullbergsvass. Du tycker om att ta personligt ansvar och trivs i en roll där du har väldigt varierade arbetsuppgifter. Rollen ställer även krav på att du har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är en utåtriktad person som brinner för att leverera lösningar och ge kunderna bästa tänkbara service. Vidare är du ordningsam, prestigelös och har lätt för att samarbeta.

Vi söker dig med maskinkunskap och ett tekniskt intresse. Har du tidigare erfarenhet av liknande reparations- och servicearbeten samt kundkontakt/försäljning är detta starkt meriterande. Datavana och körkort klass B är ett krav. Förarbevis för truck/hjullastare är meriterande. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Välkommen med din ansökan!

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Anders Jansson, Projektledare, 0725-33 48 00,
Sören Jonsson, Regionchef, 0733-37 60 40,
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Anders Jansson, Projektledare, 0725-33 48 00

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget