Säljare Park & Landskap

Veg Tech AB · Försäljning · 23 mars

Om jobbet

Varför ska du söka en tjänst hos Vegtech?
- Veg Tech är ett expansivt företag med stora visioner där vi spår en mycket spännande framtid i en växande bransch. Att arbeta med kompetenta medarbetare i ett marknadsledande företag inom vårt affärsområde känns tryggt. Ett fritt utmanande arbete där man får hitta sina egna vägar för att göra affärer, berättar Fredrik Kronqvist, Teknisk säljare för Veg Tech i Göteborg.

Vi expanderar, vill du bli min nya kollega?

Säljare Park och Landskap

Vi erbjuder dig
Ett arbete där du kommer att erbjuda kunderna marknadens ledande produkter och unika lösningar inom vårt sortiment av mark- och vattenvegetation. Vegetationsteknik för grönare städer.

Du kommer att jobba med bearbetning av nya kunder men också vårda en god relation med befintliga kunder. Vi arbetar med både mindre och större kunder vilket kommer att innebära många spännande möten. Våra kunder är främst stat och kommun, markentreprenörer, konsulter och landskapsarkitekter.

Vi tror att du som söker
  • Har en dokumenterad erfarenhet av försäljning, gärna inom den gröna sektorn eller liknande bransch
  • Har ett engagemang att förstå dina kunders behov och är serviceinriktad
  • Har en grundläggande växt- eller mark & vatten kännedom, som du fått genom utbildning, praktiskt arbete, eller annan erfarehet
  • Som en av företagets säljare är du målinriktad, lösningsorienterad och tycker om att anta nya utmaningar
  • Du behärskar engelska i tal och skrift
  • God datorvana och kunskap i MS Office krävs
  • B-körkort krävs
Du kommer att självständigt driva försäljningen till nya höjder i er region väst. Arbetet kan innebära att vara på resande fot två-tre dagar i veckan. Vi har kontor på Skårs led, Business Center i Göteborg.

För rätt person finns det stora möjligheter till utveckling och ett riktigt roligt arbete.

Kontakt & Ansökan
För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Nicole Diener

Intenso Teknikrekrytering AB, på 0735-258686.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Följ vår vardag på Instagram @vegtechab

Veg Tech AB är en ledande leverantör av vegetationsteknik med ca 100 Mkr i omsättning och ett 40-tal hängivna medarbetare! Det går bra för oss och vi satsar nu ordentligt på att ta nästa steg i vår utveckling. Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa? Läs mer om oss på vår hemsida
www.vegtech.se
Jobbfakta
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 mars

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!